Målmandsskole

Vis menu

RIK kan nu præsentere RIK's Målmandsskole, med Nicklas Pedersen og August Rolsted som trænere.

RIK Fodbold finder, at målmandsskolen er et nødvendigt projekt at starte op, da der er en oplevelse af, at vi igennem mange år ikke målrettet har været opmærksomme på vigtigheden af også at give klubbens målmænd et meget mere målrettet træningstilbud.

Det er RIK Fodbolds målsætning, at projektet dels skal bidrage til i langt højere grad at give vores målmænd nogle bedre værktøjer og evner, men også bidrage til at få flere til at ville være målmænd i klubben.

RIK`s Målmandsskole er et træningstilbud særligt målrettet klubbens målmænd fra U9 til U15. Efter sommerferien 2017, er tilbuddet målrettet U10 til U16.

Som deltager på RIK`s Målmandsskole, skal man være klar på at målmandstræning er ikke almindelig træning, og drengene bliver hurtigt trætte.

Målmandstræningen afholdes her i opstartsperioden torsdage fra kl. 16.15 til 17.15, og kan efter evaluering af projektet, udvides med en træningsdag ekstra.

Til hver enkelt målmand på RIK´s Målmandsskole, udlåner klubben til træningen en særlig målmandstrøje, med tryk "RIK's Målmandskole" på ryggen.

RIK´s Målmandsskole disponerer over eget skab til tøj, bolde og andet udstyr.