Flot tilskuerfremmøde, da RIK sejrede i lokalopgør

Vis menu
15. sep. 2019

Bornholms Brand Ligaen

Rønne IK – Viking 2-0 (2-0)

Mål:

1-0: Patrick Boiken (17)

2-0: Valdemar Finsen (30)

Tilskuere: 100

Det blev RIK der trak det længste strå i lokalopgør.

Det er vist meget længe siden der har været så mange tilskuere til et opgør i Bornholmsserien som der havde var fredag aften. Dette skyldes givet at der var tale om et lokalopgør, samt at dagens gæstehold fra Viking er kommet rigtigt fint fra start i denne sæson.

På en mget blæsende aften, var det RIK der den kraftige vind imod sig i 1. halvleg. Det udnyttede holdet rigtigt fint, da først Patrick Boiken dygtigt drejede et Nilas Stange indlæg fra højre i mål efter 17. minutter.

Sidstnævnte stod også fadder til det næste mål efter en halv time spillet, hvor unge Valdemar Finsen havde sidste fod på bolden.

Halvlegen var ganske lige og blev endnu mere lige små ti minutter før pausen, hvor Mads Birk modtog en gult kort fra kampens dommer, Andre Kahlenberg. Advarslen fik RIK redet fint af kort inde i 2, halvleg, hvor spillet blev lidt mere kontrolleret.

Det betød at der ikke kom flere i opgøret, og så kunne RIK bogføre sejren, og en tilbageerobring af 1. pladsen i Bornholms Brand Ligaen.

Træner Rasmus Løkken var efter opgøret ganske tilfreds med indsatsen på banen: - Set over hele kampen, så kan man kun være ganske tilfreds. Vi mangler stadig lige den sidste skarphed, så vi havde kunnet gøre det rigtigt onde på Viking på målsiden. I dag var indstillingen meget bedre kontra forrige kampe, hvor vi i dag løb mere for hinanden og holdet, og vil det mere.

Hos RIK var Valdemar Finsen bedste mand, men også ros til rutinerede Nichlas Poulman, unge Victor Lund og Nilas Stange, samt RIKs uhyre sikre ankermand i målet Lukas Olesen.

RIK spiller sin næste kamp den førstkommende hvor der søndag den 22. september kl. 11.00 er dømt topopgør mod Knudsker IF på Rønne stadion syd.