Kamp om point… Eller?

Vis menu
19. jun. 2020

 

RIK møder lørdag BK Skjold i Københavnsseriens i oprykningsspil

Der er vist ingen tvivl hvem der har mest på spil i lørdagens kamp på Østerbro Stadion.

For hjemmeholdet skal, for at holde fast i sin oprykningschance, helst have fuld pot ud af opgøret, medens det for RIKs vedkommende mest gælder at holdet deltager, og står tilbage med en følelse af at være blevet ”tvunget” ind i turneringsstruktur der måske, på en god dag, kan betegnes som ”ikke helt optimal” Når det så er sagt, så tager RIK turen over Østersøen og Sverige med sejrsambitioner, og for at forvare og muligvis forbedre den aktuelle 3. plads.

RIK leverede en fin generalprøve på slutspillet, da holdet tirsdag besejrede NB Bornholm 2-1 i en ganske velspillet og tæt testkamp. Trænerteamet fik ved den lejlighed prøvet flere nye spilmønstre og opstillinger af, der helt sikkert indgår i de taktiske overvejelser forud for Skjold opgøret.

Hjemmeholdet har, som skrevet, kniven for struben, og alt andet end en sejr vil givet betyde at holdet spiller sig endeligt ud af oprykningslaget til Danmarksserien, der ene og alene er en duel mellem hjemmeholdet og Husum BK.

At den store Østerbro klub tager opgøret endog meget seriøst, er der ikke tvivl om. For at fastholde oprykningschancen og sikre den bedst mulige tilskueropbakning, er opgøret flyttet fra de ydmyge rammer på kunststofbanen i Fælledparken, til det historiske Østerbro Stadion, hvor der lokkes med en 20,- kroners entre incl. drikkevare.

Favoritværdigheden til lørdagens opgør må hjemmeholdet således klart påtage sig, med den direkte oprydnings mulighed in mente. Klubben har ambitionerne om tilbagevenden til en DBU-turnering, og har helt sikkert også noget at have ambitionerne i - Både på og udenfor banen.

Opgøret i efteråret i København, og så nok sagt om og retfærdigheden i den udmøntede slutspilsstruktur, sluttede med en sikker 3-0 sejr til Skjold i et opgør som RIK aldrig for alvor fik stemplet ordentligt ind i.

Der er kick off kl. 16.00 lørdag den 20. juni på Østerbro Stadion