Kan RIK rejse sig mod KB?

Vis menu
20. sep. 2019

RIK skal tilbage i sporet mod Kjøbenhavns Boldklub

Ovenpå den forgangne weekends nederlag mod Fremad Amager på udebane, er RIK tilbage i vante rammer på Rønne stadion nord i jagten på vigtige point i Københavnsserien.

Nederlaget var ifølge cheftræner Mathias jensen for størsteparten selvforskyldt, i et opgør hvor hjemmeholdet var det mindst dårlige af de to mandskaber.

Nu gælder det så traditionsklubben KB, der kommer med lidt dunkle form, men dette til trods altid er en modstander man skal have den yderste respekt for. For mandskabet besidder i stærkeste opstilling megen rutine og dygtige boldspillere.

I årets turnering, er Frederiksbergmandskabet kommet lidt blandet fra start, hvor det senest blev til klart nederlag til PI Fodbold på 4-0. Nederlag er det blevet til mod FB(1-7) og Kastrup(0-2), medens det er blevet til en ganske flot sejr over FC Græsrødderne (5-4) og uafgjort mod NB Bornholm (2-2) og Fremad Amager (2-2). Skal gæsterne alene måles på præstationerne hvor de har taget point, ja så ligner det modstander der på sine gode dage givet byder mange mandskaber op til dans.

For hjemmeholdet gælder det om at få rettet op på den temmelige mediocre indsats som holdet leverede mod Fremad Amager. Ikke meget fungerede i det opgør, og man fristes næsten til at sige at det kun kan (bør) blive bedre lørdag. Nu er det ikke sådan at alarmklokkerne bimler og bamler, for RIK mandskabet har i kampene før Fremad Amager opgøret leveret rigtigt fint, og bør på ”normalt niveau” kunne få point ud af anstrengelserne.

I de seneste opgør, i regi Rønne fB, blev det sejre for Rønne fB i begge opgør med en 3-2 sejr i efteråret 2018, og en sikker 5-1 sejr i foråret 2019.

Gense sejrene HER og HER.

Kampen fløjtes lørdag den 21. september kl. 15.30Rønne stadion nord

Dagens sponsorprofiler

JF Kontor og Data service – Leverandør af en hel række services og kvalitetsprodukter indenfor kontor og butik, IT og Hardware, Softwareudvikling, samt webhosting.

Hos Oste-hjørnet finder du et stort udvalg af forskellige kvalitets oste og specialiteter, herunder bornholmsk fremstillede af slagsen.

Virksomheden, der kan hjælpe dig med transporter af næsten enhver art på hele Bornholm.

Café Gustav er spisestedet, med beliggenhed på Rønne Torv, som du ikke kan misse! Vi ses på Bornholms hyggeligste café.

”Nu er tiden inde til noget nyt og farverigt”