Lidt stolpe ud...

Vis menu
8. maj. 2018

Bornholms Brand Ligaen

Nexø - RIK 2-0 (0-0)

RIK – Hasle/Nyker 0-1 (0-1)

Det har været lidt stolpe ud for 1. holdet i Bornholms Brand Ligaen.

For med to smalle nederlag, der sagtens kunne have kastet point af sig, må RIK stadig se sig selv placeret i bunden af Bornholms Brand Ligaen.

Således blev det til nederlag mod Nexø, i et opgør der scoringsmæssigt blev åbnet og hjulpet godt på vej af en dommerfejl, og et slutmål i de døende minutter, da RIK satsede hele butikken i jagten på point. I dette opgør kæmpede RIK forbilledligt og havde alene på den konto bestemt fortjent point af anstrengelserne.

I opgøret mod topholdet fra Hasle /Nyker blev det også til et meget smalt nederlag, og igen var det lidt tilfældigheder der afgjorde opgøret. Lidt manglende kommunikation i forsvarskæden, og et noget mistimet aktion i eget felt, første her til udeholdets scoring. Lige lidt hjalp det således at RIK satte sig tungt på opgørets 2. halvleg og havde stolpeskud og friløbere, for det blev kun til lige ved og næsten og trods fint snit over spillet til et nyt nederlag.

Allerede tirsdag den 08. maj kl. 18.45 skal holdet i aktion igen, hvor det gælder lokalopgøret på Rønne stadion syd mod Knudsker.

Se billeder fra opgøret RIK – Hasle/Nyker > HER