Muligt gensyn i vente

Vis menu
13. sep. 2019

RIK skal forsvare topplacering lørdag på Amager

Og der kan blive gensyn med gamle venner for mange af spillerne på dagens RIK mandskab, idet Fremad Amager mandskabet har et par gode bekendte af bornholmsk fodbold i form af Ali Al - Roubai og Samir Abdalas.

Begge slog deres folder hos Rønne fB i sæsonen 2018/19, hvor Al- Roubai nåede 12 kampe og 2 mål, medens Abdalas fik 22 kampe og scorede 9 mål.

Nu tørner de sympatiske fyre så ud for Fremad Amager, hvor det for begges vedkommende foreløbig er blevet til spil i 4 ud af 5 kampe i Københavnsserien.

På Fremad Amager mandskabet spiller blandt andet også Samir Abdals bror Mohammed, der nu udgør en væsentlig del af rutinen på klubbens næstbedste mandskab, efter tæt på 270 kampe for klubbens 1. hold i divisionerne.

I øvrigt udgør Abdalas brødrene også trænerduoen på Amager klubbens ganske succesfulde U19 Øst mandskab.

Hjemmeholdet er, efter oprykningen efter sommerferien, kommet rigtigt fint fra start i Københavnsserien, hvor det indtil videre er blevet til 8 point via to sejre (FB 2-0, PI Fodbold 3-2) og to uafgjorte (Kastrup 1-1 og KB 2-2), medens det er blevet til nederlag til FC Græsrødderne (1-3)

Holdet har således scoret i alle sine hidtidige kampe, og på hjemmebanen, i Sundby Idrætspark, er der ikke tvivl om at holdet sagtens kan vise at blive en endog rigtig svær modstander for RIK.

RIK forlængede, med den forgangne weekends 2-1 sejr over FC Græsrødderne, den flotte sejrsstime holdet er inde og som nu tæller fire sejre i træk. Efter opgøret var cheftræner Mathias Jensen ikke helt tilfreds med spillet på banen, og det er bare at håbe at ugens træninger har bidraget til at have fået rettet op på misforholdene.

Med den nuværende position som nummer 3 i serien, er der ikke tvivl om at hvert opgør for RIK har stor vigtighed, hvis ambitionen om en endelig topplacering skal have grobund.

Der er og bliver ikke megen plads til slinger i kampene her i efteråret, hvor der tilbagestår hele 8 af slagsen – 5 på udebane og 3 på hjemmebane.

Kampen fløjtes op lørdag den 14. september kl. 15.30 i Sundby Idrætspark