Nedlukningen af fodbolden Danmark fortsætter til minimum midt i maj

Vis menu
7. apr. 2020

Ingen fodboldtræning eller kamp før minimum midten af maj

Det var ikke den bedste nyhed der blev meldt ud fra Statsminister Mette Frederiksen mandag aften. Nedlukningen af Danmark fortsætter, og kun daginstitutioner samt skoleklasser for de yngste elever vil langsomt åbne op efter Påske. Det betyder at fodbolden, ligesom næsten al anden publikumssport fortsat ikke vil kunne afvikles.

Vi afventer nu en udmelding fra DBU om hvordan vi som klub skal forholde os, vil turneringen blive spillet færdig i et stadig mere sammenpresset skema, eller vil man helt droppe at spille turneringskampe på denne side af sommeren.

Under alle omstændigheder så betyder denne udsættelse eller måske suspendering, meget store økonomiske konsekvenser for alle klubber, men når det er sagt, så er det selvfølgelig vores helbred og måden vi håndterer situationen på fremadrettet, der afgør hvornår vi igen kan spille fodbold på en forsvarlig måde.

Vi i R.I.K følger selvfølgelig stadigvæk de retningslinjer der er opstillet af regering samt myndigheder, og derfor har vi også taget alternative midler i brug, såsom daglige selvtræningsøvelser der bliver lagt som videosekvenser på vores Facebookside: Rønne Idræts Klub. Her får alle vore spillere hver dag nye øvelser som de kan øve på hjemme i haven for at holde kroppen og færdighederne i gang.

Samtidig er det os magtpåliggende at sige, at selv om vi mister mange indtægter p.g.a. denne krise, så ved vi udmærket godt, at det især er virksomhederne og deres ansatte der må stå for skud, derfor håber vi ikke at det her kommer til at vare alt for længe, og vi som klub vil altid bakke op om og støtte vores trofaste sponsorer.

VI SER FREM TIL ET FORHÅBENTLIGT SNARLIGT GENSYN PÅ FODBOLDBANERNE!

Venlig hilsen

Bestyrelsen

R.I.K Fodbold Bornholm