Vis menu
23. maj. 2017

Asylliga Bornholm

Slottet (RIK) - Åkirkeby (Å.I.F) 5-1 (1-0)

I forhold til hjemmeholdets første kamp, blev nummer to af slagsen en meget mere tæt opgave. Således var gæsterne stort hele kampen rigtigt godt med i det lige opgør. Udslaget for hjemmeholdet på positivsiden, var en god og effektiv offensiv, der var lige hovedet højere end gæsternes.

Efter en lige 1. halvleg, havde hjemmeholdet lige lidt mere luft at tage af i 2. halvleg, og man skulle hen til slutningen af opgøret for Åkirkeby fik et trods alt ganske fortjent reduceringsmål.

Med sejren fik Slottet (RIK) bragt t i en særdeles fordelagtig position i forhold til at komme til først at spille en afgørende kamp den 15. juni., med mulighed for at spille sig videre til kvartfinalespil den 21. juni, og slutteligt  videre til Final Four Stævnet den 01-02. juli. Det er ved Final Four Stævnet at den samlede vinder af Asylligaen findes.

Næste kamp for mandskabet er torsdag den 01. juni kl. 17.00 på hjemmebanen i RIK, hvor Segen (Hasle IF) bliver udfordringen