Remis kostede dukseplads

Vis menu
9. sep. 2019

Bornholms Brand Ligaen

Rønne IK – Hasle/Nyker 0-0

RIK kunne ikke udnytte chancemæssigt overtag fredag aften.

Et på dagen defensivt godt organiseret gæstemandskab, fik holdt RIK fra scoringer, og kunne heller ikke selv komme til scoringer og så sluttede det hele som det var startet…0-0

Skulle kampen have haft en vinder skulle det nok havde været hjemmeholdet, for især i de sidste 45 minutter kunne RIK med lidt mere held og større skarphed godt havde afgjort opgøret til egen fordel. Tættest på var Nilas Stange med en af slutning fra distancen der tog overliggeren, samt Dan Dellgren der en halv meter fra Haslemålstregen fik skovlet bolden over mål. Man kunne her godt mene, at det var sværere at brænde den store chance end at score på den.

Generelt havde RIK svært ved at udnytte spilovertaget, og for mange gange blev gode aktioner, over især kanterne, slet ikke udnyttet godt nok. Således fik holdet ikke rigtigt skubbet spillet med op, og for mange gange endte potentielle målchancer i ingenting.

Gæsterne stod som skrevet godt på banen, og var sporadisk farlige på nogle gode omstillinger. Rigtigt optræk til mål var der dog ikke rigtigt, og hvad der var af situationer fik Lukas Olesen(Comeback efter lang skadespause) sikkert taget sig af.

Bedst hos RIK var rutinerede Nichlas Poulman i centerforsvaret, der sammen med Valdemar Finsen og Nilas Stange var de mest iøjnefaldende hos hjemmeholdet.

RIK spiller deres næste kamp i Bornholms Brand Ligaen først kommende fredag den 13. september kl. 19.00, hvor der er dømt lokalopgør mod Viking  på Rønne stadion nord.