R.I.K er nu samarbejdsklub med FC Nordsjælland

Vis menu
10. apr. 2017

R.I.K fodbold er nu kommet i eksklusivt selskab med flere øvrige klubber i Danmark, der har indgået en samarbejdsaftale med FC Nordsjælland.

R.I.K fodbold ser frem til et frugtbart samarbejde med Superligaklubben, som er kendt for at udvikle rigtig mange af deres egne spillere, og som gi'r de unge chancen for at spille på et højt niveau. Her skeler man ikke så meget til alder, men hvor dygtig man er. FC Nordsjælland har Superligaens yngste trup.

Udover Benjamin Lund som har spillet en del kampe for Superligaholdet så er Frederik Juul Christensen at finde på klubbens U/17 og U/19 hold.

Et andet talent som FC Nordsjælland har rettet søgelyset på , er U13 spilleren Phun Mang som har deltaget i flere af FC Nordsjælland fælles træninger samt turneringer.

R.I.K fodbold kan få rigtig meget ud af samarbejdet med FC Nordsjælland, bl.a.

  • KLUBBEN kan flere gange årligt frit deltage i alle de, af FCN arrangerede, workshops i Right to Dream Park om træningsmetoder og talentudvikling
  • KLUBBEN kan ansøge om FCN Inspirationstræning, hvor en FCN træner kommer til KLUBBEN og gennemfører en FCN baseret træning. Kontakt den FSN ansvarlige omkring dette
  • FCN opretter på www.fcn.dk, en profil af KLUBBEN samt et link til KLUBBENs hjemmeside
  • KLUBBEN kan ansøge om at få én eller to FCN-Superligaspillere, og evt. FCN -maskotten Timba, ud til arrangement, f.eks. fodboldskoler, stævner m.v. i KLUBBEN. FCN forbeholder sig retten til at sige nej til særlige typer af arrangementer og i perioder med stor trænings- og/eller kampaktivitet. Kontakt den FSN ansvarlige omkring dette
  •  FCN orienterer altid KLUBBENs udvalgte sportslige kontaktperson omkring interessen for et talent, før der tages skridt til en nærmere kontakt med spilleren omkring en eventuelt, prøve- eller specifiktræning og/eller klubskifte.
  • Hvis et talent fra KLUBBEN vælger at teste sine evner i FCN – eventuelt kun via prøvetræning – forpligter FCN sig til at vejlede både spilleren og KLUBBEN via en skriftlig evaluering af forløbet og fremtidsmulighederne.
  •  I forbindelse med et KLUBBEN-talents deltagelse i FCNs talentudviklingsprogram, prøve- eller specifiktræning m.v., vil FCN anbefale KLUBBEN-talentet at fortsætter med at være medlem, træne og spille kampe i KLUBBEN.
  • Mulighed for at deltage i kampdags aktiviteter.
  • Mulighed for at tilbyde lokale sponsorer VIP arrangementer i Right to Dream Park