RIK jagter forløsning i lokalopgør

Vis menu
20. aug. 2019

Efter to nederlag i streg, så skulle der meget gerne point på kontoen onsdag.

Efter nederlag i cupopgøret mod B1908, og nederlag i Københavnsserien mod endnu en årtals klub i form af B1903, ja så bør det være et mere en almindeligt sejrssultent RIK mandskab der onsdag stiller op til kamp i lokalopgøret mod NB Bornholm.

Hjemmeholdet kom rigtigt flot fra start, da holdet på udebane hev et point med retur til Bornholm efter at have spillet 2-2 mod KB. Bulletinerne fra opgøret går på at det end ikke havde været ufortjent om de gulblusede havde taget alle tre point.

NB Bornholm har henover sommeren sagt farvel til flere spillere, hvorfor det var et væsentligt forynget NB Bornholm mandskab der klarede det så flot mod KB. Læg dertil at både keeper Maciej Reszkis og rutinerede Patrick Ambrosen var ude med henholdsvis karantæne og et brækket ben, og der var flere debutanter på banen - bl.a. de fra  Midtbornholm indvandrede Frederik Madsen og Mads Sonne, ja så sætter det lidt præstationen mod KB i relief.

RIK tabte som nævnt deres første KS opgør til B1903, i et opgør hvor uskarphed og flere personlige fejl stod i kø for at spolere dagen for Rønne mandskabet. Når dette så er sagt, så var der flere opløftende momenter i flere perioder af kampen, som sammen med en reduktion af fejlmarginen, gør at det trods alt, og i et større perspektiv, ser positivt ud for RIK holdet.

Sidst de to mandskaber krydsede klinger, var i den bornholmske pokalfinale i juni måned, hvor det nuværende RIK mandskab, for størstepartens vedvedkommende, udgjorde det Rønne fB mandskab der sejrede 2-1. Inden da var der i overflod holdet fra østlandet der havde haft ”the upper hand” i en rigtig lang periode med lokalopgør.