Nordealigaen

RIK - Viking 3-0 (2-0)

Målscorere: Anton Dan, Dan Dellgren og Adis Halilovic

RIK har indtaget duksepladsen i Nordealigaen

Og dette skete søndag hvor Rønne  stadion nord lagde græstæppe til lokalopgøret mellem RIK og Viking.  RIK kom foran på et fint hovedstød fra forsvarsspilleren Anton Dam, der kunne dirigere et fint slået frispark fra Peter Kibenich i nettet til 1-0.

RIK fik også øget sin føring, og dette efter en periode med et vist Viking pres, efter at anfører Aleksander Pedersen havde været ude med et gult kort. Denne gang var oplæggeren Dado Zunic, der lagde en bold ind til den gamle måltyv Dan Dellgren, der bankede den i mål til halvlegsstillingen 2-0.

Viking lagde ud fra 2. halvleg med et godt pres mod RIK målet, og der skulle et gult kort til gæsternes Christian "Niller" Kofoed, for at RIK fik spillet sig rigtigt ud af presset. Den ny vundne selvtillid udnyttede fikse Adis Halilovic, da han smart krøllede bolden op i hjørnet af Vikingmålet til 3-0, og dermed reelt lukkede opgøret.

Viking havde i slutminutterne en friløber som keeper Nicolai Rander tog  sig af.

Spillere og trænerteam valgte Dado Zunic (7 stemmer)  som kampens spiller, i kamp med U18 talenterne Andreas Andersen og Oskar "Bongo" Møller (2 stemmer) og Peter Kibenich (1 stemme)

RIK spiller deres næste kamp fredag den 23. september kl. 18.30, hvor holdet møder Knudsker på Rønne stadion nord