2-1 Jonathan Vilhelmsen (40)

3-1 Oscar Møller (70)

Tilskuere: 438

RIK fik ”sød revanche” med pokalsejr over NB Bornholm

RIK fik revanche for turnerings nederlaget mod NB Bornholm, for en uge siden, da holdet trak det længste strå i en ganske underholdende pokalfinale tirsdag aften.

I et opgør hvor NB Bornholm målmand Maciej ”Magic” Rezkis måtte udgå allerede efter 10 sekunders spil! RIK anfører Nicklas Haarder blev, lige efter kampen var sat i gang, sendt afsted mod NB målet, fik afsluttet mod Rezkis, der faldt uheldigt ned og i situationen blev så skadet at han måtte udgå. Hans plads i målet blev overtaget af angriberen Frederik Madsen, hvorved gæsternes offensiv naturligt blev svækket væsentligt.

Iøvrigt var samme Madsen uden skyld i de tre mål som RIK mandskabet fik sat ind.

Gæsternes startede bedste, men alligevel var det hjemmeholdet kom foran efter 18 min. spil, da Oscar Møller stak Nicolai Olsen fri og en til en med målmand Madsen scorede RIK angriberen sikkert.

Kort efter fik NB Bornholm dog udlignet, da et hjørne fra RIKs højre forsvarsside dumpede ned for fødderne af NB Bornholm anfører Kacper Stukonis og så stod det 1-1.

RIK havde dog fået bedre momentum, og så kunne Jonathan Vilhelmsen udnytte et mindre NB Bornholm forsvars kiks, til fra kanten af feltet sikkert at bringe sit hold på 2-1.

Kort inde i 2. halvleg havde Marius Finsen en afslutning på RIK stolpen, men heldet var med hjemmeholdet i denne situation. Som i 1. halvleg flere fine chancer til begge mandskaber, men i de sidste 45 minutter dog flest til RIK, uden det dog kastede mål af sig før Oscar Møller med hovedet efter 70. min. spil gjorde det til 3-1, da han via NB Bornholm anfører Stukonis fik bolden i mål.

Opgøret sluttede med et par ganske åbne RIK chancer, der dog ikke kastede noget af sig, og så kunne dommer Morten Hjorth Hansen efter 5 minutters overtid fløjtede opgøret af til stor RIK jubel.

Med sejren spillede RIK sig i 1. runde af Sydbank Landspokalen, hvor holdet møder 2. divisionsmandskabet B 93 onsdag den 02. september kl. 17.00ØBM Arena Rønne Stadion Nord.

Bedst hos RIK….? En rigtig god holdindsats med stor fight og vilje over hel linjen. Lidt ekstra plusser i karakterbogen til centerforsvarene Nichlas Poulman og Oskar Møller, samt forsvarskollegaerne Jacob Lenz og Peter Feldvoss. Også gode offensive takter fra målscorer Jonathan Vilhelmsen, og omvendt defensivt fra Admir Muric.

I et meget stramt kampprogram, skal RIK allerede i ilden igen på lørdag den 29. august kl. 15.30, hvor der venter en meget svær opgave på udebane i form af topholdet Kastrup BK.