RIK sejr i ”prestigetestopgør”

Vis menu
17. jun. 2020

Træningskamp

Rønne IK – NB Bornholm 2-1 (1-0)

Mål:

1-0: Chriss Jacobsen (22)

2-0: Chriss Jacobsen (50)

2-1: Frederik Madsen (65)

De fremmødte tilskuere blev serveret fin underholdning i testopgør

Med 275 tilskuere pænt fordelt på tæpper og i havestole over hele ØBM Arena – Rønne stadion nord, var det en rigtig fin ramme de to mandskaber skulle præstere i. Læg dertil et dejligt grønt græstæppe og en rigtig fin sommeraften, ja så var forudsætningerne for en underholdende kamp bestemt tilstede.

Og lad det være sagt med det samme. Begge mandskaber leverede en rigtig god indsats, hvor der var mange fine momenter som begge hold kan tage med til de sidste afsluttende kampe i dette års meget decimerede turnering.

Fra start, godt tempo på opgøret, hvor det var gæsterne der kom bedste ud af hullerne, og kun et par fine indgreb fra RIK keeper Lucas Olesen forhindrede at NB Bornholm havde bragt sig front på dette tidlige tidspunkt af opgøret.

RIK fik dog arbejdet sig tilbage i matchen, og kunne efter 22. min. bringe sig i front, efter Chriss Jacobsen, med et behersket hovedstød, slog fuld valuta af Alexander Pedersen fine indlæg fra højre side. Kort efter kunne Topscorer Jacobsen havde gjort det til 2-0, men helt fri foran mål bragede han bolden langt over rammen.

Den gode Jacobsen skulle dog gøre skaden god igen 5 min. inde i 2. halvleg, da han på Marius Finsens fine energiske forarbejde kunne hovedstøde sit hold på 2-0.

Kort efter blev Marius Finsen præsteret for et gult kort af kampens dommer Peter Bech Jensen, og det betød en vending i spilfordelingen, hvor det nu var det gule fra østlandet der sad på begivenhederne.

RIK fik redet stormen af, og var med især flere kontrachancer tæt på at øge føringen. Gæsterne havde også sine tilbud, og ikke mindst NB Bornholms bedste mand, Frederik Madsen, var tæt ved et par tilfælde.

At det så var samme Madsen der efter 75. min. fik bragt NB Bornholm målmæssigt tilbage i opgøret med sin 1-2 reducering, var også ganske logisk, for den dygtige angriber havde kampen igennem holdt RIK defensiven travlt beskæftiget.

Herefter bølgede opgøret frem og tilbage med chancer i begge ender, uden det dog kastede yderligere scoringer af sig.

Som sagt en rigtig fin indsats fra begge mandskaber, hvor hjemmeholdets bedste var Oscar Møller i centerforsvaret, sammen med en hårdt arbejdende Nicklas Harder på den centrale midtbane, en evigt udfordrende kant i form af Marius Finsen, og endelige en meget sikker sidste skanse i form af målmand Lucas Olesen.

Også ros til 16 årige Sebastian Finsen, der fik arbejdet sig flot tilbage i opgøre i de sidste 45. min., og fortjent fik fuld spilletid af trænerteamet Jensen og Jacobsen.

RIK skal allerede i kamp igen den førstkommende lørdag den 20. juni, hvor den kl. 15.30 står på slutspilskamp på Østerbro Stadion mod oprykningsbejlerne fra BK Skjold.

Se TV2 Bornholms reportage fra opgøret > HER