RIK sejr i testopgør tirsdag

Vis menu
12. feb. 2020

Træningskamp

Rønne IK – NB Bornholm 1-0 (0-0)

Mål:

1-0: Jonathan Vilhelmsen

Også sejr i træningskamp nummer to.

RIKs bedste seniorer fulgte flot op på lørdagens sejr i træningsopgøret mod B 1960, ved tirsdag aften at besejre NB Bornholm med 1-0, på et sent sejrsmål af unge Jonathan Vilhelmsen.

Opgøret blev afviklet i særdeles vindblæste omgivelser på kunstbanen på Rønne stadion nord, hvilket også naturligt manifisterede sig på banen, hvor det aldrig blev til det polerede fodboldspil. Læg dertil at for begge mandskaber stadig er i den første tredjedel af opstartsfasen.

Begge mandskaber gav dog hinanden kamp til stregen, i et opgør hvor chancefordelingen var ganske lige.

RIK cheftræner Matias Jensen var da også en rigtig tilfreds mand efter opgøret:

- Synes vi spiller en rigtig god kamp. Med bolden blev det svært på grund af vinden, men på energi der får de topkarakterer. Det havde været sjovt at se hvor langt hver enkelt havde løbet i kampen, for jeg tror det er langt. Så ud fra de første to kampe, så vurderer jeg vi er længere fremme med konditionen end forventet.

- Vi fik prøvet flere spillere af i forhold til kampen i lørdags mod B1960, og da på for dem nye positioner, og jeg synes virkelig der er et godt sammenhold i truppen, hvor spillerne virkelig knokler på, og støtter op om hinanden.

På spørgsmålet om der var spillere der udmærkede særligt i opgøret:

- Det vil næsten være flabet at nævne enkelte spillere, da alle 15 mand gjorde det rigtig godt i min bog. Også taget i betragtning af, at rigtig mange på dagens hold spillede i Bornholmsserien sidste år, så synes jeg præstationen kan og skal fremhæves som rigtig god.

 Se TV Bornholms reportage fra kampen > HER