RIK senior hænger i......

Vis menu
23. apr. 2021

Københavnsserien

Fremad Amager - Rønne IK 1-1 (1-0)

Mål:

1- 0 Ukendt (39)

1-1 Nicolaj Rander (84)

Flot RIK fight gav flot point på Amager

Med et mål små 5 minutter før tid, sørgede indskiftede Nicolai Rander for at RIK hev point med hjem fra bundopgøret lørdag mod Fremad Amager.

Forud for udligningen var det nok hjemmeholdet der i spil og chancer var tættest på fuld pot, men især godt målmandsspil fra Thomas Kullenberg Olsen i RIK målet reddede til slut det ene point til RIK.

Se TV2 Bornholms reportage fra opgøret > HER

Førstkommende lørdag venter der så endnu en svær opgave på udebane, når turen går til Østerbro, hvor HB (Handelsstandens Boldklub) venter. Værterne har kun spillet en enkelt kamp her i foråret hvor holdet ganske overbevisende besejrede FC Græsrødderne med hele 4-0, hvilket så absolut bør aftvinge den allerstørste respekt, og sætte den opgave der venter RIK noget i perspektiv.

Der er kick off lørdag den 24. april kl. 15.30 på Kunstbanen i Fælledparken

Bornholms Brand Ligaen

Midtbornholm - Rønne IK 1-0 (0-0)

Mål:

1-0 Marcus Jørgensen (90)

God fight var ikke nok i intenst opgør

Med en scoring godt inde i tillægstiden lykkedes til slutteligt hjemmebanefavoritterne fra Midtbornholm at hive alle 3 point med hjem.

Det lignede ellers længe point til vikarierende træner Ole Gerhard Jørgensen og hans faste makker på sidelinjen Per Rasmussen, men trods god fight indenfor kridtstregerne, kunne RIK mandskabet ikke holde hele vejen hjem.

Fredag den 23. april gælder det lokalopgør mod naboerne og de aktuelle dukse i Bornholms Brand Ligaen Viking. Gæsterne fra Viking kan fremvise imponerende 7 sejre i streg, så der hersker ikke tvivl om hvor favoritskabet i opgøret ligger.

Der fløjtes op fredag den 23. april kl. 19.00 på Rønne stadion nord.