RIK senior indleder serie af testopgør mod B1960

Vis menu
7. feb. 2020

Førstkommende lørdag den 08. februar indleder RIK senior deres vinterkampagne hvad angår træningskampe. Første modstander bliver Boldklubben 1960, der i forbindelse med træningslejr i RIK, lørdag kl. 14.00 møder RIK, og søndag skal op imod Knudsker.

Lørdagens modstander er ny oprykket til den københavnske serie 2, hvilket bare er af en af flere oprykninger indenfor de seneste år. Holdet har flere for bornholmsk fodbold kendte spillere i truppen – bl.a. Mathias Kure (NB Bornholm), Joakim Gram (Midtbornholm – RIK) og Samuel Kjøller – Hansen (Midtbornholm), og råder i det hele taget over en rigtigt spændende trup.

At der venter RIK en spændende og hård modstander er der ikke tvivl om, al den stund at B1960 mandskabet i deres første testopgør tabte marginalt 3-2 til KS mandskabet fra B1903. B1903 ligger i den aktuelle KS stilling nummer 5, bare et point efter RIK.

RIK truppen har været i gang siden den 13. januar med 4 ugentlige træningspas, og er således i fasen med den mere tunge træning pt. Hvad angår træningskampe, så venter der udover lørdagens opgør, kampe mod:

  • NB Bornholm den 11. februar
  • Allerød den 22. februar (Udebane)
  • NB Bornholm den 29. februar
  • Dragør den 07. marts
  • Gladsaxe -Hero den 14. marts

Truppen har henover vinteren indtil videre sagt farvel til målmanden Marcus Dalsgaard, der efter endt militærtjeneste er tilbage på Sjælland. Væk er også Mads Marholt, der tillige også er tilbage på Sjælland i forbindelse med sin uddannelse til flyveleder.

Ny i truppen er til gengæld det unge talent Jakob Lentz der efter et par sæsoner i Knudsker er tilbage i moderklubben RIK. Unge Lentz er i øvrigt lillebror til Jeppe Lentz, der nåede flere kampe i regi Rønne fB i sin tid.

Derudover indgår U17 spillerne Rasmus Truelsen, Nicolaj Rømer og Sebastian Finsen i RIK Seniortruppen, sammen med tilbagevendte Emil Jørgensen, der er retur en enkelt halvsæson i ASG.