1-5 Jacob Lenz

1-6 Nicolai Olsen

2-6 Andre Kahlenberg

RIK klar til semifinalen i pokalturneringen

Efter en 1. halvleg hvor RIK sad på spillet, men ikke fandt flowet, så rullede gæsterne sig for alvor ud i de sidste 45 minutter af opgøret, hvor holdet med flere fine scoringer, til sidst kunne bogføre en stensikker 6-2 sejr.

RIK møder i semifinalen NB Bornholm tirsdag den 01. juni kl. 18.00 ØBM Arena – Rønne Stadion Nord

I den anden semifinale, møder Viking på udebane Nyker IF, der var oversiddere i første runde.

Se TV 2 Bornholms reportage fra kampen  > HER

Allerede førstkommende lørdag skal RIK i ilden igen hvor det gælder HB i første runde af nedrykningsspillet i Københavnsserien.

Der venter RIK en rigtig svær modstander på ØBM Arena Rønne Stadion Nord, hvor assistenttræner Kim ”Greve” Christensn vurderer HB som et af de bedste hold i nedrykningsspillet. RIK var i det omvendte opgør, således mere end heldige at få det ene point med hjem fra Østerbro via 1-1.

Der er kick off lørdag den 08. maj kl. 15.30ØBM Arena - Rønne Stadion Nord

Det samlede program for slutspillet er også på plads, og det har maget sig således at RIK har hjemmebane i 5 ud af 7 opgør… Se det samlede slutspilsprogram  > HER