0-2: Jonas Pedersen

1-2: Alexander K. Pedersen

2-2: Christian Kofod

RIK var ikke uheldige med at hive et point ud af opgøret mod Hasle/Nyker-

Ikke meget tydede på at RIK skulle få point ud af fredagsopgøret mod hasle/Nyker. For allerde bagud 0-2 med mindre end 15 minutter spillet så det endda mere end sort ud. Der var stort intet der fungerede for hjemmeholdet, og havde gæsterne udvist bare en kende mere skarphed kunne det være endt rigtigt galt for RIK.

Nu fik holdet i de sidste 45. minutter kæmpet sig sig tilbage i kampen...Ikke med flot spil med med vilje, og så kunne anfører Alexander K. Pedersen reducere tidligt i 2.halvleg. Det gav fornyet tro på tingene, og i sidste ende pointudbytte til RIK.

For bare tyve sekunder før tid fik RIK tilkendt et frispark lige på grænsen af Hasle/Nyker feltet, og som det var tilfældet sidste de to mødtes, trådte rutinerede Christain Kofod frem, og bankede bolden i mål bag keeper Patrick Borgen.......Til stor jubel for hjemmeholdet ogs så meget større ærgrelse hos gæsterne.

RIKs sidste kamp i efteråret er førstkommende søndag den 21. oktober kl. 10.30 på Nexø Stadion , hvor modstanderen er Nexø..