1-0: Martin Andersen (51)

2-0: Chriss Jacobsen (90)

Tilskuere: 211

Det var noget af tilløb RIK havde brug for lørdag.

Således blev kampens første 45 minutter noget af en fodboldmæssig langgaber. RIK havde ikke lige ideerne til at bryde det defensivt meget dybt stående KB mandskab, der som oftest stod med det meste af holdet på egen banehalvdel.

Med den defensiv forfaldt RIK mest til at flytte bolden bagud og på tværs og det blev til meget få chancer generelt i denne periode af kampen. Tættest på for RIK var Martin Andersen efter 15. minutters spil da han testede KB keeperen, og på riposten bankede Niclas Harder bolden langt over mål. Ja…Så skulle man faktisk vente til halvlegens døende minutter før der kom den næste reelle åbne RIK chance. Her var Edonis Emini tæt på med et hovedstød der dog strøg over mål.

KB havde også kun et par tilløb til chancer, der som RIKs af slagsen aldrig blev rigtigt farlige.

Heldigvis åbnede kampen sig op i 2, halvleg og da positivt til RIKs fordel. Fem minutter spillet kom RIK foran, da Martin Andersen forsøgt sig fra en spids vinkle, og kunne se sit forsøg gå i mål særdels godt hjulpet på vej af en uheldig KB keeper Christian Sørensen.

Målet blev startskuddet til en hel række store RIK chancer. Efter 57. min. hovedstød lige over mål fra Chriss Jacobsen, som gentog kunstykket to minutter senere. 65. min spillet sendte Mathias Ellebye et frispark fra venstre på overliggeren, og i momentet efter hovedstødte Edonis Emini lige på KB keeperen.

Og RIK fortsatte presset to minutter senere, da Chriss Jacobsen misbrugte en friløber, og yderligere to minutter senere fik endnu en friløber. Denne gang valgte Jacobsen dog at spille chancen videre til Mathias Ellebye, der dog bragede den åbne chance over mål.

RIK fortsatte med at skabe fine chancer og havde et godt greb om begivenhederne, men alligevel skulle man hen til kampens dødende sekunder før en hurtig præcis igangsætning fra Lukas Olesen bragte topscorer Chriss Jacobsen i fri position, og han kunne med sikkert lob lukkede opgøret til 2-0.

Med sejren spillede RIK sig op på aktuel 2. plads i serien, hvor den i den kommende weekend, står på ”lokalopgør” mod PI Fodbold i Valby.

Bedst hos RIK var en fokuseret Edonis Emini, sammen Nichlas Harder.

Trænereduoen havde valgt at give 16 årige Valdemar Finsen chancen fra start af, og den unge kant efterlod et fint indtryk inden han efter en times spil lod sig udskiftede med 100 kamps jubilaren Anthon Dich.