RIK vil slutte på en høj tone

Vis menu
8. nov. 2019

Vigtig pointjagt lørdag på Østerbro

Med nederlaget i den forgangne weekend til topholdet Husum, er RIK noget underpres forud for det svære udebaneopgør mod HB. I den aktuelle stilling er RIK således før weekends kampe 6 point efter topholdet, og denne margin skulle meget ikke være blevet større efter weekenden.

I den samlede stilling fik RIK tirsdag lidt hjælp til at holde trit med top 3, da nummer 2 placerede BK Skjold meget overaskende blev besejret af Hvidovre med meget sikre 4-0. Det betyder at RIK aktuelt stadig kun er to point fra 2. pladsen.

Cheftræner Mathias Jensen havde forud for RIKs start på de sidste fem turneringsopgør en ide om at 6 point på hjemmebane og 4 til 6 på udebane ville give RIK mandskabet et brugbart udgangspunkt forud for de afgørende kampe i foråret. Her har holdet hele 8 hjemmekampe og kun 5 udekampe.

Cheftrænerens mål er endnu ikke helt opfyldt, da det er blevet til 6 point hjemme, men endnu kun til 1 point på udebane. Skal målsætningen således opfyldes skal der således fuld pot ud af HB opgøret.

Og har RIK så en realistisk chance for point lørdag? Det har holdet bestemt, men det kræver så absolut et stærkt fokus og en motiveret indsats. For HB er bestemt et mandskab der på sine bedste dage er et hold der kan slå alle hold i rækken, men som i efteråret er været ustabile i præstationerne.

I praksis betyder det at holdet ”kun er placeret” på en aktuel 8. plads(5 point efter RIK) hvilket bestemt ikke er sigende for potentialet, der er til en TOP 3 placering.

Kan RIK få bedre styr på den ende af banen der skal forsvares, så er der bestemt pointchance, for offensivt har det fungeret fint. Men som sagt kræver det RIK mandskabet, som en helhed, får styr på aftaler og organisation i de defensive situationer, således at kæderne sammen arbejder målrettet på at løse de defensive opgaver.

Kampen fløjtes op lørdag den 09. november kl. 15.30Kunstbanen – Fælledparken