Så er der sæsonstart....

Vis menu
14. aug. 2020

RIKs bedste seniorhold indleder lørdag mod traditionsklubben KB

Ovenpå et forår og slutspil der blev afviklet særdeles meget i Coronaepidemiens skygge, indleder RIK lørdag en forhåbentlig mere normal turneringssæson mod KB.

Gæsterne kæmpede i den forgangne sæson  mest i den nederste del af Københavnsserien, og fandt vel aldrig rigtigt deres reelle spillemæssige udtryk. Det ganske rutinerede KB hold , viste fine tekniske ting, medens det kneb lidt mere  med tempoet og farten i sspillet.

Nu kommer KB til Bornholm med et hold der har flere nye navne på holdkortet, og det bliver spændende  at se KB holdet i en ny udgave.

RIK har sandt for dyden også været igennem en større  omkalfatring af holdet henover foråret- og sommeren. Senest er målmand Lukas Olesen således røget til 2. divisionsklubben Slagelse.

Væk er også brødrene Marius og Valdemar Finsen (NB Bornholm), Anthon Dich (Gladsaxe Hero),  Chriss Jacobsen (BK Union),  og så har ellers tilbagevendte Victor Olsen valgt at blive boende i København og tørne ud for HIK.

Positivt har dog også været en ganske bred tilgang i form af Almir Numanovic, Edvin Lozid, Peter Kibenich,  Dado Zunich og brødrene August og Jonatan Lund (Alle fra Knudsker IF)

Tilbage i RIK er også Nicolai Olsen(B 93), som har fået følgeskab af  Magnus Sülvestersen (B1908), og Malte Rasmussen (PI Fodbold), sammen med et nyt ansigt i form af  Lukas Bo Nielsen (Lyngby BK).

RIK har  spillet to testopgør mod henholdsvis Tårnby FF (DS), hvor det blev til et nederlag på 3-0, samt mod FC Nordsjællands bedste U17 mandskab, der sejrede 3-2. 

Turneringsforberedelserne blev afsluttet med en 5-0 sejr over over Viking i den bornholmske pokalturnering, hvor modstanderen i finalen iøvrigt bliver NB Bornholm. 

Kampen fløjtes op lørdag den 15. august kl. 15.30ØBM Arena Rønne Stadion Nord