Så er det blevet tid

Vis menu
16. aug. 2019

RIK indleder sæson med svær udebaneopgave

Efter exit i landspokalen (0-2 mod B1908), har RIKs bedste seniorhold nu skarpt fokus på den turnering hvor slagene om de ”rigtige point” skal slås, nemlig Københavnsserien.

Og et af flere fokuspunkter bliver naturligt taget i den sidst afviklede kamp, hvor det som sagt blev til et farvel i landspokalen mod det aktuelle DS tophold fra B1908.

RIK leverede i dette opgør en rigtig fin indsats, hvor holdet især viste flot fight Kan denne fight, tilsat en opgradering af det spillemæssige indtryk, ja så er det da ikke umuligt at RIK mandskabet kan få point ud af opgøret mod Gentoftemandskabet fra traditionsklubben B1903.

Sidst de to mandskaber mødtes, var tilbage i starten af juni måned, hvor det daværende Rønne fB hold reelt, på vegne af RIK, sikrede sig eksistensen Københavnsserien med en 2-1 sejr. Sejren var medvirkende til at Rønne fB slutteligt endte på en 8. plads, medens hjemmeholdet var tre point og fire placeringer bedre på 4. pladsen.

RIK har henover sommeren oprustet stærkt, og det bliver spændende at se om holdet i sin nye forfatning kan få spillet til at flyde efter den relative korte opstartsperiode. Flere af de nye folk (Læs Martin Andersen, Claudi Espersen, Jonathan Vilhelmsen og Marius Finsen) har allerede vist deres værd i pokalkampen.

Læg dertil at flere at de nytilkomne spillere endnu ikke har været i aktion, og det ikke endnu er blevet til sæsondebut for bl.a. topscorer Chriss Jacobsen, slideren Bjørn Jensen, ja så bør der være grund for en hvis optimisme når alle enderne mødes…Både i forhold til B1903 opgøret og sæsonsen som et samlet.

Der er kampstart lørdag den 17. august kl. 15.30 på B1903s baner på Lyngbyvejen http://dbu.dk/resultater/stadium/479