4-1: Frederik Blyme (86)

5-1: Chriss Jacobsen (88)

Tilskuere: 143

Storsejr til RIK over Danmarksserie nedrykkerne fra Kastrup Boldklub.

Det et særdeles fokuseret RIK mandskab der lørdag tog Kastrup BK på Rønne stadion nord. For hvor man i midtuge opgøret mod NB Bornholm ude fra set manglede lidt fokus fra aktørne på banen, så var det andet og meget fokuseret indsats man kom til at opleve denne solrige lørdag på Rønne stadion nord.

Allerede fra kampens satte RIK sig på opgøret, og efter bare 6 spillede minutter indledte Chriss Jacobsen, hvad der skulle vise sig en ”stor privat fest”, med et velplaceret venstrebens afslutning målfesten, godt fremspillet af anfører Mads Bonde.

Og endnu bedre skulle det blive efter 20. minutters spil hvor Marius Finsen og Bjørn Jensen, i fint samarbejde fik servet bolden fladt ind i Kastrup feltet, hvor keeper Gustav Drejer Hansen kun halvklarede, og så var Jacobsen over riposten til 2-0.

Spilmønstret i de sidste 45. minutter blev ligesom de første af slagsen. Hjemmeholdet i fin kontrol, og gæsterne kun sporadisk farlige foran RIK målet. Var der optræk til fare, var målmand Thomas Elfstrøm en meget årvågen ankermand.

Efter godt en times spil leverede indskiftede Martin Andersen et godt pres på Kastrups keeper, der presset fik slået en skævert lige i fødderne på Chriss Jacobsen, der takkede pænt for tilbuddet og gjordet til 3-0.

4-0 blev det bare fem minutter senere, da Mathias Ellebye, med fuld fart, fik udfordret Kastrup forsvaret, der trak nødbremsen i feltet. Fra 11 meter pletten var Bjørn Jensen sædvanen tro sikker. 85 minutter rundet på stadionuret gav Kastrups Frederik Blyme et fint eksempel på sin gode sparketeknik, da han, fra kanten af RIK feltet, fik braget bolden i kassen bag en sagesløs Thomas Elfstrøm.

Det fik kortvarigt træner Mathis Jensen op ad stolen, og der røg lige et par gloser ind på banen. Jensen blev dog god igen kort efter, da Martin Andersen igen var i oplæggerens rolle, da han stærkt hovedstødte en fremlægning videre til en fremstormende Chriss Jacobsen, der med et par elegante ”mellemaktioner” gjorde det slutresultatet 5-1.

Bedst hos RIK….Ingen over eller under holdet, men fire målskytten Chriss Jacobsen var stærk, hvor også Marius Finsen, Peter Feldfoss og Mads Bonde, i en ellers helstøbt holdindsats, stod skarpe.