Sæsonens sidste hjemmekamp

Vis menu
26. jun. 2020

Husum BK er gæsterne lørdag, og dette med en klar agenda

SEJR….Det kunne være det eneste der står på cheftræner Kristian Dines oplæg til kamp til lørdag mod RIK. For Husum mandskabet gjorde det en lille smule mere besværligt for sig selv, da de tabte deres første kamp i slutspillet til B1903 med.

Da samtidig nærmeste og eneste kandidat  i oprykningskampen, BK Skjold, jo som bekendt besejrede RIK med 3-1, ja så er en sejr strengt nødvendig, hvis i den sidste kamp mod BK Skjold skal gå hen og blive en knald eller fald kamp.

Gæsterne har stort været i teten af turneringen hele sæsonen, og man skulle et godt stykke hen i efteråret, før der kom lidt slinger i valsen.

Husum holdet, der har seriens mest entusiastiske supporter skare, er efterhånden blevet et etableret tophold i serien, og kan krone flere års målrettet arbejde på rigtigt mange fronter, hvis det slutteligt er dem der hæver ”koppen” og kan kalde sig Danmarksseriehold efter sommerferien.

RIK mandskabet kom godkendt fra start i den decimerede forårsturnering med 3-1 nederlaget mod BK Skjold. I en udgave hvor mandskabet over foråret har sagt farvel til flere profiler, var det et ganske ungt mandskab der sled græsset på Østerbro stadion.

Cheftræner Mathias Jensen var efter opgøret tilfreds med indsatsen indenfor kridtstregerne, hvor han anerkendte nederlaget til et på dagen stærkere BK Skjold mandskab.

Det unge RIK mandskab gik til opgaven med stor entusiasme og momentvis flot spil, der lover godt for den udviklingsproces der igangsat omkring klubbens bedste seniorhold i henholdsvis Københavns- og Bornholmsserien (Bornholms Brand Ligaen)

Kampen på Øens Byg og Montage Arena – Rønne Stadion Nord fløjtes op lørdag den 27. juni kl. 15.30 af kampens dommer Andre Kahlenberg.

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Kampens Sponsorprofiler