Semi topopgør lørdag

Vis menu
6. sep. 2019

FC Græsrødderne venter lørdag på Rønne stadion nord

RIK er kommet rigtig flot fra start, og indtager en aktuel 2. plads i Københavnsserien. Lørdag kan der blive bud efter den flotte placering, når oprykkerne fra FC Græsrødderne gæster Rønne stadion nord.

Holdet med base i Gentofte, blev ”født” tilbage i 2015, hvor en række tidligere professionelle med meritter fra både ind- og udland savnede legen med den lille runde. Det blev starten på FC Græsrødderne, der ikke har set sig tilbage med oprykninger siden da - Foreløbig kronet med oprykningen til Københavnsserien op til denne sæson.

Holdet har – og består som sagt af særdeles kompetente spillere, der både hvad angår spillemæssige kvaliteter og målnæse, har et mere end højt Københavnsserie niveau. Senest illustreret ved Simon Bræmer, der i sidste sæson bombede for Skovhoved og også har flotte meritter fra AaB. Og så en spiller Daniel Udsen har været en særdeles flittig målscorer, sammen med bl.a. Klaus Lykke (Bl.a. Lyngby), Paul Hübertz (Bl.a. HB Køge Millwall, AB).

På holdkortet i denne sæson har der udover de førnævnte også bl. a. været navne som Jeppe Brandrup (Lyngby), Mads Laudrup (HB Køge), Marc Leth Pedersen (FC Vestsjælland), Rasmus Marvits (Lyngby) og Morten Juul Hansen (Lyngby)….Ingen nævnt - ingen glemt.

Rent turneringsmæssigt er FC Græsrødderne kommet godt fra start med tre sejre (FB 2-1, Fremad Amager 3-1 og PI 2-0) og kun i sidste runde kampen mod KB (4-5) er det gået galt.

RIK klarede med bravour den svære udebanekamp mod FB (2-1), og kunne dermed indkassere den tredje sejr i streg. Nu venter så FC Græsrødderne i et opgør der er for hjemmeholdts vedkommende handler om i første omgang at få point ud af, så følingen med topholdet fra Husum BK fastholdes.

Cheftræner Mathias jensen har hele tiden sagt, at det tager tid at spille holdet sammen med flere nytilkomne, hvilket spillet da også ind imellem har båret præg af her i starten af turneringen. Men når det så er sagt, er det samlede indtryk af RIK indsatserne meget positivt, og der er bestemt tegningen til at holdet (også) i opgøret mod FC Græsrødderne kan- og vil levere en god indsats.

Kampen fløjtes op lørdag den 07. september 2019 kl. 15.30Rønne stadion nord.

Kampens sponsorprofiler