2-1: Casper Guld (52)

3-1: Casper Guld (85)

4-1: Frederik Træsborg (88)

Forhåbningerne om god afslutning blev ikke opfyldt.

Ovenpå nederlaget til Husum havde RIK sigtet indstillet på at lave en god afslutning på efteråret i lørdagens opgør mod HB.

Og efter 45 spillede minutter levede disse forhåbninger i ganske fint, efter RIK havde overvundet en chokstart, hvor HB efter bare 11 minutter havde bragt sig foran. En afslutning fra 30- 35 meter sejlede henover keeper Lukas Olesen, der i situationen så lidt fejlplaceret ud.

RIK fik dog arbejdet sig godt tilbage i opgøret, og efter 17 minutters spil kunne Bjørn Jensen bringe balance i regnskabet, da han efter et par fikse træk fik sendt en behersket afslutning afsted, og så var der udlignet til 1-1.

Men desværre som set i efterhånden en del af RIKs kampe her i efteråret, er holdet kommet underligt ufokuseret ind til de sidste 45 minutter af opgørene, hvilket desværre også var tilfældet mod HB. For der var ikke spillet mere en 7 minutter af halvlegen før HB igen havde bragt sig spidsen. En kommunikationsfejl i RIK defensiven gav en åben mulighed til Casper Guld der let kunne passere Lukas Olesen.

RIK var omvendt underligt tamme i offensiven, hvor det kun blev til et par løse chancer. Istedet kunne et effektivt spillende hjemmebane mandskab lukke opgøret i kampens døende minutter, da først Casper Guld igen var på pletten, og kort slog Frederik Træsborg det sidste søm i RIK kisten med sin scoring til 4-1.

Trods nederlagt bevarede RIK sin 3. plads, omend afstanden til topholdet fra Husum nu er oppe på 9 point.

RIK mandskabet kan nu se frem til en god lang pause på et måneder, før holdet medio januar 2020 tager hul på forberedelser til forårets kampe. Et forår der byder på hele 8 hjemmekampe og kun 5 udebanekampe, hvilket rent statistik burde være til fordel for RIK holdet.