Spændende og svær opgave venter i Sydbank Landspokalen

Vis menu
6. aug. 2019

Rønne IK får givet rigeligt at se til i ”klubhistorisk” kamp

For med en modstander som B1908 fra Danmarksserien i 1. runde af Sydbank Landspokalen, er der helt sikkert lagt op til noget af en ilddåb for Rønne IK mandskabet, der henover sommeren har overtaget pladsen i både pokalturnering og turnering fra det nu hedengangne holdsamarbejde i Rønne fB.

Gæsterne fra B1908 sluttede i den forgangne sæson på en fin 3. plads i Danmarksserien pulje 2, og var stort set igennem hele turneringen med i kampen om oprykning til 2. division.

Amager mandskabet har forberedt sig til turneringen gennem to træningskampe mod henholdsvis DS kollegaerne fra Ishøj og Herlev. Førstnævnte opgør sluttede 1-1, i et opgør hvor blandt andet den tidligere RIKèr Magnus Sylvestersen fik spilletid, medens det blev til en 3-2 sejr i opgøret mod Herlev.

Lørdag stod den så på turneringsstart for B1908 mod Frederikssund FK(Med blandt andet den tidligere Rønne fB anfører Jannick Funch Andersen på holdet) og her sejrede B1908 mandskabet med 2-1.

Hjemmeholdet har været i gang siden den 20. juli med hele fire ugentlige træningspas, og det med en næsten intakt trup fra tiden som Rønne fB mandskab. Væk er kun Nicki Holm (Efterskole) og Samir Abdalas (Fremad Amager), medens der har været en endog meget stærk tilgang.

Nye i Rønne IK truppen dags dato er således Lukas Olesen (Viking Fodbold), Jonathan Vilhelmsen (B93), Marius Finsen (BK Frem), Dan Dellgren (Hasle IF), Martin Andersen (NB Bornholm), Steffen Gorm Jensen (Midtbornholm), Claudi Espersen (NB Bornholm), Marcus Dalgaard (BK Avarta), Victor Lundt (Knudsker IF), Patrick Boiken (Frederikssund FK) og Thomas Elfstrøm (Knudsker IF)

   

Indtil videre har RIK holdet kun spillet en intern træningskamp i torsdags, og onsdagens pokalopgør tjener således som en rigtig fin opgave og finpudsning forud for Københavnsserie turneringsstarten den 17. august, hvor modstanderen er B1903 på udebane i Gentofte.

Til opgøret onsdag, har trænerteamet udtaget nedenstående 15 mandstrup

Thomas Elfstrøm

Anthon Dich

Mads Bonde

Marius Finsen

Emil Munk Jensen (C)

Nilas Stange

Mathias Ellebye

Martin Andersen

Admir Muric

Jonathan Vilhelmsen

Claudi Espersen

Nicklas Harder

Nichlas Poulmann

Edonis Emini

Oskar Møller

Kampen fløjtes op på Rønne Stadion Nord onsdag den 07. august kl. 17.00