2-0: Magnus Mortensen (35)

2-1: Nichlas Poulman (58) (Str.)

2-2: Valdemar Finsen (83)

RIK var umådelig tæt på at lide sæsonens første nederlag tirsdag aften.

Bagud 0-2 ved halvleg, efter en indsats i de første 45 minutter der var langt under normal standard, fik Bornholms Brand Ligaens duks fundet væsentligt bedre takter frem i de sidste 45 minutter af opgøret. Efetr godt en times spil kunne Nichlas Poulman således reducere på straffe, hvilket gav RIK mere spil men ikke flere farlige chancer.

RIK gav sig heller ikke bedre arbejdsbetingelser i den periode, da anfører Alexander Pedersen et lille kvarter før slut fik det gule kort, og Viking var herefter temmelig tæt på at bringe sig yderligere foran. I stedet kunne Valdemar Finsen for anden kamp i streg, stemple ind med en vigtig scoring, da fik sidste fod på et fint indlæg fra Jonathan Vilhelmsen.

Træner Rasmus Løkken var da også ganske klar i mælet efter opgøret: -Vi gør Viking utrolig gode, da alt vores spil i 1 halvleg sejlede, og vi fandt på ingen måde nogen rytme. 2. halvleg bliver en del bedre for vores del, og vi tager et point på den bekostning. Så på en for os dårlig dag, er det godkendt og vi skal være mere end tilfredse med at få point med i bagagen.

Og han fortsatte: -Ja man må være ærlig og sige, at Viking skal gå fra kampen mere skuffede end os.