Test 3 - #sejr

Vis menu
29. feb. 2020

Træningskamp

Rønne IK – Knudsker IF 5-0 (2-0)

Mål:

1-0: Chriss Jacobsen

2-0: Marius Finsen

3-0: Nicklas Harder

4-0: Marius Finsen

5-0: Jonathan Vilhelmsen

”Erstatningskamp” efterlod fint indtryk

RIK slog fint mønt af indsatsen lørdag i testopgøret mod Knudsker IF, i en kamp hvor RIK var uden en god håndfuld normale stamspillere.

Dette til trods, så ydede de 13 udvalgte en fin indsats i de regnfulde og råkolde rammer på kunstbanen på Rønne stadion nord.

Først ude til 1-0, var Chris Jacobsen der blot skulle sætte indersiden på et fint indlæg fra 16. årige Sebastian Finsen.                                                                                                                              

Næste mand i rækken var Marius Finsen, der udnyttede en fin dybde bold fra Chriss Jacobsen til 2-0 som også var halvlegsstillingen.                                                                                                            

3-0 målet var en lille perle. Nicklas Harder fik, på efter godt genpres fra Marius Finsen, halvflugtet bolden flot i mål fra distancen uden chance for Knudsker keeper Edvin Lozid.                              

Målet til 4-0 var signeret Marius Finsen, der udnyttede en dybdebold fra bromand Valdemar, og så lukkede og slukkede Jonathan Vilhelmsen til 5-0, da offensivspilleren kompetent afsluttede fra spids vinkel.                                                                                                                                    

Cheftræner Mathias Jensen om opgøret: - Godkendt kamp. I presspillet var vi noget svagere end imod Nexø, men med et større spilovertag med bolden.

-Jeg valgte at vi skulle bygge op anderledes end normalt og de rotationer løste de involverede flot. I presspillet ramte vi ikke samme intensitet eller taktisk snilde til at det blev rigtig godt. Men overordnet en fornem indsats med et afbudsramt mandskab synes jeg.

- Marius Finsen gjorde det godt som anfører og med to mål også, så var det en god indsats. Lillebror Sebastian Finsen efterlod også et godt indtryk, sammen med Nicklas Dam Hansen, der gjorde det rigtig godt overfor Almir Numanovic fra Knudsker, der med sin fysik og pågåenhed er en mundfuld for de fleste forsvar.

- Chriss Jacobsen synes jeg også spiller en god kamp, og er med i mange vores mål som afslutter eller som anden eller tredje sidste fod på bolden. Det var bedre end forventet med ham, da det var hans første træningskamp.

Se TV2 Bornholms reportage fra opgøret > HER

Se interview med topscorer Chriss Jacobsen > HER