Træningskampe indledt med sejr

Vis menu
9. feb. 2020

Træningskamp

Rønne IK - Boldklubben 1960 1-0

Mål:

1-0: Oscar "Bongo" Møller

Tilfredshed efter første test.

RIKs bedste seniorer indledt lørdag rækken af træningskampe, forud for sæsonstarten den 21. marts. Første modstander var Boldklubben 1960, der indleder deres sæson i den Københavnske serie 2 som nyoprykkere.

For RIKs vedkommende var det den som sagt den første test, efter godt en måneds tung træning, og cheftræner Mathias Jensen var overordnet godt tilfreds med det han så på banen:

 -Vi spillede en ikke så god første halvleg, men en god anden. Synes der var god energi og kondition, men noget at bygge på med bolden. Men jeg var godt tilfreds efter kampen faktisk.

På spørgsmålet om der var spillere der udmærkede sig:

- Synes Lukas Olesen, Oscar Møller og Valdemar Finsen udmærkede sig mest, men også roser til Admir Muric, Anthon Dich samt Jonathan Vilhelmsen der også gjorde det fornuftigt, og så noterede jeg mig et fint indhop af 16 årige Sebastian Finsen.

Iøvrigt så der i opgøret hele tre brødre på banen på samme tid, idet storebror Marius Finsen fik selskab af sine yngre brødre i form af Valdemar og Sebastian.

RIK spiller deres næste testkamp allerede førstkommende tirsdag den 11. februar kl. 19.30 på Kunsten, hvor modstanderen hedder NB Bornholm.