Tur over søen for træningskamp

Vis menu
21. feb. 2020

RIKs Københavns seriemandskab møder Allerød FK lørdag

Efter et par fine indsatser mod henholdsvis B1960 og NB Bornholm, skal KS mandskabet lørdag en tur over Østersøen, for at krydse klinger mod Danmarksserieholdet fra det nordsjællandske.

Allerød FK ligger aktuelt placeret lige under nedrykningsstregen i Danmarksseriens kreds 1 på en 7.plads, i en række hvor i hvert tilfælde kampen om at undgå en af de fire nedrykningspladser er særdeles tæt.

Holdet trænes af den tidligere Lyngbyspiller Dennis Foss, der også kan skrive træneransættelser i henholdsvis Lyngby og HIK på CVèt

Blandt de spillere, der henover efteråret arbejdede for at skaffe point hjem til klubben, er der for RIK et par interessante spillere, idet brødrene Jacob - og Gustav Harlev begge optrådte på holdkortet. Flest kampe fik storebror Jacob med 11 kampe, medens lillebror Gustav opnåede 3 kampe.

Brødrene viste som ungdomsspillere i RIK meget fint flair for fodboldspillet, før familien fraflyttede Bornholm, og hvor især Gustav Harlev har forfulgt fodboldambitionerne, med engagementer i blandt andet FC Nordsjælland og Lyngby. Det bliver spændende at se om der bliver tale om ”et gensyn” lørdag.

RIK har i deres første par kampe virkeligt fået prøvet flere opstillinger og spillere af, hvilket ifølge cheftræner Mathias Jensen har været ganske givtigt for truppen samlet set.

Dels har trænerteamet kunnet blandet de opstillingsmæssige kort godt og grundigt, men også fået testet spændvidden- og den fysiske form af den aktuelle trup..

Det som cheftræneren hidtil har set har han været rigtigt godt tilfreds med, her forud for den sværeste af de testopgør som holdet skal igennem her i opstarten.

Kampen fløjtes op lørdag den 22. februar kl. 14.30 på kunstgræsset i Allerød Idrætspark.