U15 / M sluttede efteråret af i stil.

Vis menu
4. okt. 2016

U15 / M sluttede efteråret af i stil.

Denne ene halvdel af U15 træner duoen, Nichlas Pedersen, var glad som en spillemand efter at

U 15 /M havde besejret nærmeste rival Midtbornholm med 3-1, og dermed sikret sig at få overført tre point til forårets afgørende kampe. Nicklas skriver:

Så blev året sidste kamp spillet for U15 drengene og hvilken en. Topkamp imod Midtbornholm.

1. halvleg, var vi meget spildominerende, men vi manglede det sidste for lige at komme til en god afslutning. Vi spillede alt for meget ind imod midten og derinde er det meget svært at spille sig igennem mod Midtbornholm. Og ud af ingenting kom de så til en chance og 0-1 til midtbornholm. Lidt af en dukkert. Efterfølgende fortsatte vi presset, men kom faktisk ikke frem til særlig meget....

I halvlegen snakkede vi om at få bolden mere på kanterne og angribe derfra og jeg måtte snakke med lidt store ord omkring det at være bagud og hva vil de nu vise mig?!

Og så tog fanden ved drengene (undskyld sproget) Aldrig har jeg set drengene tage skeen i den anden hånd på den måd. Midtbornholm blev angrebet fra over alt på banen. Jeg personligt havde ikke lyst til at være i midtbornholms sko. Det var hurtige kombinationer, udfordringer på kanterne og der var knas i samtlige tacklinger. En fryd for øjet for trænerne.

Det blev 1-1 ved Victor O, som tørt udnyttede en nedfaldsbold, dem brænder han sjældent. Ikke lang tid efter driblede Marius Lette udenfor feltet, hvorefter han kanonerede bolden op i modsatte kryds. Meget fortjent at Marius fik scoret, da han kampen igennem havde arbejdet hårdt for at få afsluttet.

Det sidste mål, blev sat ind på straffe af vores anfører Tus-Tus, efter Oliver udfordrede i feltet og klasket i gulvet.

Alt i alt en kamp der blev vundet fortjent. Midtbornholm havde ikke én chance i 2 halvleg.

Det var så sidste kamp i efteråret og jeg må sige at det har været en ren fornøjelse at arbejde med jer. Der bliver lyttet, svedt og grinet til træningerne og der bliver sat hårdt på i kampene, med seriøsitet, intensitet og vilje. Jeg glæder mig personligt til græsset bliver grønt igen og håber at ser jer alle til næste halv-sæson i Rik.

Boys... I er for vilde!

Hilsen trænerne fra U15