U12

Vis menu

Træningsprincipper U12

Unge i aldersgruppen kan lære alt med en bold. Derfor har træneren i denne aldersgruppe et stort ansvar med hensyn til ”uddannelse” af spillerne. Her bygges – både teknisk og taktisk - videre på det allerede indlærte. Den egentlige systematiske indlæring begynder.

Det tilstræbes, at ”det funktionelle træningsprincip” påbegyndes, således at spillerne ved overgangen til drengeafdelingen har fået en opfattelse af hvilke krav der stilles, og hvilke mangfoldige opgaver fodboldspillet består af. Graden af formel og funktionel træning afhænger af spillermaterialet.

Øvelsernes sværhedsgrad øges f. eks ved at inddrage flere spillere i småspillene, øge tempoet eller gøre spilleområdet større.

På det tekniske område tages faste opstillinger op og kendskabet til, hvilken funktion den enkelte plads har på holdet skal indlæres.

Faste opvarmnings- og nedvarmnings programmer samt bevidstgørelse, og dette ved at varme op og ned til træning og kamp. Begyndende fysisk træning med bold, hvor der især lægges vægt på hurtigheds- og reaktionstræning.

Regelindlæringen skal i denne periode færdiggøres, og fordrer derfor på nogle områder til en systematisk gennemgang.

Målmandstræning opstartes med henblik på indlæring af de grundlæggende færdigheder.

Herunder en lille opvarmningsøvelse fra Ajax U11 akademi:

Trænere

Træningstider

Udendørs

  • tirsdag
    kl. 16.15–kl. 18.00
    Rønne Nord
  • torsdag
    kl. 16.15–kl. 18.00
    Rønne Nord