FCN SportsClinic

Vis menu

Nu kan du få samme behandling som Marcus Ingvartsen, Andreas Maxsø og Emiliano Marcondes.

FC Nordsjælland har nemlig åbnet en sportsskade klinik, hvor det vil være muligt at modtage behandling af FC Nordsjællands medicinske stab. Staben tæller fysioterapeuter, osteopater og en sportslæge.

Klinikken er beliggende på Right to Dream Park og det er muligt at modtage behandling både som aktiv idrætsudøver og som almindelig borger.

Billigere priser til jer:

Normalprisen er 600,- DKK for en førstegangsundersøgelse og 450,- DKK for opfølgende behandlinger.

For jer som FCN klub vil prisen være 400,- DKK for alle behandlinger og undersøgelser. Hvis spilleren (eller dennes forældre) er medlem af Sygesikring Danmark, så vil der være i mellem 88,- og 133,- DKK i tilskud pr. behandling.

Hvad kan vi hjælpe med?

Kort sagt så kan vi hjælpe med alle typer skader - både de akutte og nyopståede og de mere kroniske, tilbagevende problemer.

Vi har alt det udstyr som Superligaholdet bruger til vores rådighed, så spilleren vil modtage et fuldt genoptræningsforløb i professionelle rammer.

Booking:

Der er mulighed for booking via mail på kt@fcn.dk eller direkte online via https://system.easypractice.net/book/fcn-sportsclinic 

Følg med:

Vi har oprettet en profil på både Facebook og Instagram hvor man kan følge vores daglige at arbejde med både Superligaen, akademierne og nu altså også på klinikken. Profilerne er at finde under navnet @FCNSportsClinic begge steder.

Vi håber at I synes at tiltaget er spændende - vi glæder os i hvert fald til at tage imod jer!

De bedste hilsner

 FC Nordsjællands medicinske stab

Jacob Penalver - Head of Medical

Jesper Petersen - Klub læge

Joakim Dilling - Førsteholds fysioterapeut

Anders Wichmann - Akademi fysioterapeut/osteopat

Kasper Thornton - Akademi fysioterapeut