Besøg fra Danmarksmesterklub

Vis menu
21. aug. 2020

RIK møder lørdag Hvidovre på kunstgræs.

Det gæstende mandskab kan prale af tre Danmarksmesterskaber tilbage i 1966, 1973 og senest 1981, lever lige nu livet i 1. division med klubbens bedste mandskab, medens Københavnsserieholdet vel har status som klubbens næstbedste seniormandskab.

Gæsterne er kommet noget tungt fra start, hvor det er blevet til nederlag mod henholdsvis FB (0-5) og FC Græsrødderne (0-1). RIK fik en fin sejr den forgangne lørdag mod KB (1-0), medens det blev til sviende nederlag i lokalopgøret onsdag mod NB Bornholm (1-5)

Så for begge mandskaber må der stå ”Genrejsning” på agendaen for lørdagens opgør.

De to mandskaber har efterhånden mødte nogle gange i både regi Rønne fB og en enkelt gang i RIK. Hvad sidstnævnte angår, blev det i efteråret 2019 til en målrig RIK sejr (6-4), så der har RIK lidt et mentalt overtag. Dog er Hvidovre altid en farlig modstander, der i stærkeste opstilling er gift for alle hold i serien…Også RIK.

Og RIK er lidt et såret dyr efter nederlaget i prestigeopgøret mod NB Bornholm, hvor det udover nederlaget, også kastede et par potentielle afbud af sig, i form af skader til centrale RIK spillere.

Og som om dette ikke er nok, havde RIK forud for NB Bornholm tre mand ude med skader, så trænerteamet Mathias Jensen og Henrik Jacobsen kan risikere virkelig at skulle ud og ryste den opstillings- og spillemæssige pose godt.

Der er kickoff lørdag den 22. august kl. 15.30Bornholms Brand Arena (Kunstbanen Rønne Nord)

Dagens sponsorprofiler