FCN-TUR MED U12-DRENGE

Vis menu
20. maj. 2024

d. 20. maj kl. 6 om morgenen tog R.I.K.´S s dygtige U12´er ud mod Nordsjælland fra Rønne færgeterminal for at spille mod Albertslund og Brønshøj i Farum. Drengene vandt efter en brag indsats og mange dueller begge kampe: 7-2 sejr mod Albertslund og 5-3 sejr mod Brønshøj. Efter de gode træningskampe fik drengene træning på FCN´s stadion med to skarpe FCN-trænere, som viste drengene, hvordan man skulle træne på et højt niveau. Drengene blev udfordret på både intensitet og kvalitet, men de var overbevisende i både driblinger, afslutninger og pasninger, hvilket de to FCN-trænere hurtigt bed mærke i og senere også anerkendte ved at rose drengene! 

Dagen blev afsluttet med, at drengene skulle ind på FCN-stadion og se topopgør mellem FCN og FCM, som var en helt suveræn og spændende kamp, der endte 3-3, hvorefter drengene fik lov til at slappe af på hjemturen efter en lang dag. 

             

Vi takker forsat vores samarbejdsklub: FC Nordsjælland for vores fortsat stærke samarbejde, og herudover, skal en særlig tak skal gå til Bagstopperne, som har givet et økonomisk bidrag til turen, og som derved har kunne realisere turen for de mange spændte unge RIK-drenge.

Tak for jeres hjælp!