Bornholms Brand Liga mandskabet indleder mod mestre

Vis menu
23. aug. 2019

Noget af en opgave venter RIK fredag når mestrene fra Midtbornholm gæster Rønne stadion nord.

Efter for gud ved hvilken gang i streg at kunne blive hyldet som mester efter uafgjort i holdets sidste kamp mod Hasle /Nyker, må det være et gæstemandskab der umiddelbart må påtage sig favoritrollen i fredagens 1. runde opgør i Bornholms Brand Ligaen sæson 2019/20.

Midtbornholmerne har som skrevet siddet tungt på tronen i mange sæsoner, men fik dog kam til sit hår i den nu forgangne sæson. En skidt indledning på forårets kampe var lige ved at komme til at koste i sidste ende, men holdets fik rebet sejlene og hjemtog endnu et mesterskab i den øverste bornholmske seniorrække. Henover sommeren har holdet måttet sige farvel til flere profiler, idet Frederik Madsen, Michael Pedersen og Mads Sonne prøver vingerne af på KS niveau i regi NB Bornholm.

RIK har henover sommeren omvendt oplevet en rigtig fin tilgang, og trænerteamet har proklameret flere debutanter til fredagens opgør. Og trænerteamet….Ja det er også nyt, idet rutinerede Christian ”Niller” Kofoed og tilbagevendte og ligeså rutinerede Dan Dellgren (Hasle IF) skal agere spillende trænere, medens Rasmus Løkken bliver manden der styrer løjerne fra sidelinjen.

RIK sluttede på en 4. plads i sidste sæsons turnering, og de indbyrdes opgør sluttede med en 2-1 sejr til gæsterne talt på sejre over tre kampe.

Der er kampstart fredag den 23. august kl. 19.00Rønne stadion nord.