1-1: Nichlas Poulman (50)

2-1: Kasper Rasmussen (82)

2-2: Nicolai Rander (90)

Det var tæt at miste status som ubesejret i den indeværende sæson.

Det var med omvendt fortegn, at RIKs mandskab i Bornholms Brand Ligaen fastholdt sin status som ubesejrede efter søndag at have spillet 2-2 mod Midtbornholm.

For hvor det i 1. holdets opgør lørdag i Københavnsserien mod PI Fodbold var RIK der fik en sen scoring imod sig og dermed ”kun” uafgjort, så var det 2, holdet der tjente et point på en meget sen udligning søndag.

I et opgør, hvor der var skiftet ud på hele syv pladser på RIK mandskabet i forhold til opgøret mod Knudsker, så fandt udeholdet aldrig rigtigt rytmen i spillet set over en hel kamp. Således kunne RIK i især 1. halvleg slet ikke slå mønt af et pænt spilovertag, hvor det lidt for ofte endte i enten forkerte beslutninger og- eller dårlige afleveringer.

Da det endelig lykkedes at sætte noget godt i gang, var det kort før pausen, hvor Martin Andersen slap igennem på en stikning fra Dan Dellgren, men Andersen måtte se sit forsøg pareret af Midtbornholm keeper Tobias Jensen.

På det tidspunkt var RIK allerede kommet bagud, da hurtige Jeppe Friis Henriksen var effektiv foran mål efter en god Midtbornholm omstilling.

RIK fik dog fortjent nok udlignet, da Nichlas Poulman kort inde i 2. halvleg hovedstødte et Martin Andersen indlæg i mål. Det lignede således længe en pointdeling, indtil små 10 minutter før tid, hvor rutinerede Kasper Rasmussen fik sidste fod på en flot tværaflevering fra Andrian Koefoed, og let kunne bringe sit mandskab på sejrskurs påny.

Nu var det på ny RIK der jagtede og det gav bonus i overtiden, hvor indskiftede Nicolai Rander fik sidste fod på et indlæg, og dermed sikrede at RIK fortsat kan kalde sig ubesejrede i den igangværende sæson.

Bedst hos RIK var Almir Lozid, der vendte tilbage med en særdeles stærk indsats, der lover godt for resten af efteråret.

RIK spiller deres næste kamp den førstkommende fredag den 04. oktober kl. 19.00Rønne stadion nord hvor modstanderen er Nexø.