1-3 Nikolaj Olsen (39) – (Straffe)

1-4 Emil Pedersen (48) - (Selvmål)

1-5 Kion Funk (75)

RIK blev straffet grumt på personlige fejl

RIK fik så absolut ikke den bedste start på forårets intense jagt på livsvigtige point i Københavnsserien. Med et nederlag på 1-5 til PI Fodbold, gjorde RIK mandskabet det absolut ikke nemt for sig i jagten på overlevelse.

Og med kampen lidt på afstand, ja så blev det hele lidt øv lørdag eftermiddag på kunsten. For efter en fin RIK start med blandt andet stolpeskud efter 4. minutter fra Nikolaj Olsen, så vendte opgøret på en kort stund. Efter 8. minutters spil mistede centerforsvareren Peter Feldfoss helt overblikket og spillede PI Fodbolds Svend Iversen helt fri, og denne kvitterede for den fine frispilning ved at brage bolden i mål bag en sagesløs Thomas Kullenberg i RIK målet.

Og for det ikke skal være løgn så var den gode Feldfoss igen i ”oplæggerens rolle” efter 20. minutter, hvor han gentog kunststykket ved 1-0 målet. Denne gang var den kikset clearing der bragte Oliver Marker fri, og så stod 2-0 til gæsterne. Og for ligesom at sætte det hele i perspektiv overløb samme Marker RIK forsvaret blot to minutter senere og så stod det 3-0 til PI Fodbold.

Anfører Nikolaj Olsen fik dog reduceret med små 5. minutter tilbage af 1. halvleg på et straffespark begået mod ham selv.

Vejrede RIK morgenluft, ja så forvandt den kort inde i 2. halvleg, da Emil Pedersen var uheldig at snitte et PI Fodbold frispark videre med hovedet og desværre også i eget mål, og dermed reelt lukke opgøret. Lukke opgøret gjorde gæsternes Kion Funk små 10. minutter før tid, da han masser af plads foran mål og sikkert kunne sparke bolden i mål til 5-1 for gæsterne.

Der forestår noget af en opgave for trænerteamet Nichlas Pedersen og Kim Christensen på det mentale plan at få sat spilleren op til næste skæbnekamp, der udspiller sig den førstkommende lørdag hvor et andet bundhold i form af Fremad Amager venter på udebane.

God fight var ikke nok i intenst opgør

RIK indledte foråret fredag aften i opgør mod Hasle, og trods flot fight og chancer til point måtte holdet indkassere et nederlag på 1-2.

Bagud 0-2 midt i 1. halvleg var der ikke meget der tydede på et RIK comeback i opgøret, trods overtag i spil og chancer, men hjemmeholdet kørte fornuftigt på og viste rent spillemæssigt bedre takter end gæsterne.

Og håbet om point blev lidt mere grønt i starten af 2. halvleg, hvor Mikkel Pedersen fik reduceret til 1-2, og kampen blev herfra mere intens. Uden at der som sådan var en ond stemning de to hold imellem, uddelte dommer Peter Jensen en mindre byge af gule kort til begge hold, og slutteligt også nogle der blev vekslet til de røde af slagsen til henholdsvis Jonathan Vilhelmsen og Kristian Jeppsen fra hjemmeholdet, og Nikolaj Jensen fra udeholdet.

I slutminutterne var RIK meget tæt på en udligning, der set på spil og chancer over en hel kamp vel havde været ganske fortjent, men Nicolai Randers fine forsøg i overtiden var kun lige ved og næsten.