Efterårets store test

Vis menu
1. nov. 2019

RIK møder Husum i topopgør.

Og lad det være sagt med det samme…..Dette er efterårets store test for RIK, og i sandhed en prøve på med hvilke forhåbninger og realiteter mandskabet skal lægge for dagen her og nu men også i forhold til ambitionerne for hele sæsonen.

Hjemmeholdet har over de sidste par sæsoner for alvor bidt sig fast i rækken som et af de hold skal regnes med når der tales oprykningskandidater. Med rækkens mest trofaste og altid entusiastiske hjemmepublikum og nogle rammer på hjemmebanen i Husumparken, der nok må betegnes som rækkens bedste, har det blåstribede tophold allerede en stor fordel.

I det hele taget er der flere indikatorer der samlet er med til at gøre Husum til favoritter i opgøret. Dels indtager holdt 1. pladsen, og dette med rækkens næstbedste hjemmebanestatistik (RIK har den bedste:-D) medens holdet har den bedste defensiv og næstbedste offensiv (Sammen med RIK :-D)

Omvendt så har den igangværende sæson indtil vist, at RIK bestemt er et mandskab der skal regnes med i topstriden, hvor holdet aktuelt indtager en 3. plads bare tre point efter Husum, og det samlede indtryk og udbytte har bestemt være over forventet.

Dog har RIK haft det lidt tungt på udebane i København, hvor holdet har måttet indkassere alle sine tre nederlag i sæsonen hidtil. Senest måtte holdet således lægge ryg til et 3-0 nederlag mod rækkens nummer to, BK Skjold.

Til holdets forsvar tjener det dog, at holdet i efteråret har mødt eller mangler at møde de bedste hold i rækken på udebane (Læs: Husum, BK Skjold, Fremad Amager, B1903, HB og PI Fodbold) - alle modstandere der til foråret 2020 kommer til at skal tage turen over Østersøens vuggende bølger.

Med sejre i de senest to kampe på hjemmebanen (FC Udfordringen 4-3 og Hvidovre IF 6-4), går RIK til opgøret med viden om at offensiven bestemt er i orden, medens det defensive udtryk nok lige kræver et eftersyn.

Alene at give RIK forsvaret ”skylden” for de mange mål den forkerte vej ville være forkert, fordi det udefra set mest ligner, at det samlede holdmæssige fokus på at holde en defensiv stærk organisation har været overskygget af lysten til at score mål. Har trænerteamet op til Husum opgøret fået justeret på dette indtryk, så er RIK bestemt ikke chanceløse mod topholdet.

Kampen fløjtes op lørdag den 02. november kl. 15.30 i Husumparken