1-1 Lucas Mortensen (55)

1-2 Frederik Træborg (75)

1-3 Lucas Mortensen (90)

RIK kunne ikke holde fast.

Trods en 1. halvleg med meget positive takter, godt momentum i spillet og en halvlegsføring, blev den lille i det vigtige nedrykningsopgør lørdag mod HB.

Et flot føringsmål fra Martin Andersen, der virkelig har fundet scoringsformen frem, efter 20. minutters spil på Patrik Böikens fine indlæg, skulle vise sig slet ikke at række til point.

For RIK kom stort set ikke ud til de sidste 45 minutter af opgøret, og så kunne gæsterne tage alle tre point med retur til Østerbro via dobbelt scoringer fra Lucas Mortensen og føringsmål fra Frederik Træborg.

Se Pia Hersilds billeder fra opgøret > HER

Se TV2 Bornholms reportage fra opgøret > HER

Med nederlaget spillede RIK desværre mere ind i – end ud af nedrykningsspillet, og havde RIK mandskabet ikke kniven mod struben, så har holdet det for alvor nu.

Med et forventeligt nedryknings antal på mellem 4 og 6 hold, så skal RIK virkelig til at sætte point på kontoen, hvis ambitionerne om spil i Københavnsserien efter sommerferien skal kunne opfyldes.

Et vigtigt skridt i denne retning, kan og skal tages førstkommende lørdag, hvor der venter et ægte bundopgør, når RIK gæster KB på Frederiksberg.

Hjemmeholdet er pointmæssigt placeret lige med RIK med 9 point, men har ikke kun kunnet bogføre point i foråret en gang via en skrivebordssejr og nu udtrukne FC Græsrødderne.

Der kickoff lørdag den 15. maj kl. 15.30 på KBs Kunstbane på Peter Bangsvej 147.

3-2 Peter Kibenich str. (83)

RIK fik længe tiltrængt sejr i lokalopgør.

Der var stor glæde i RIK omklædningsrummet efter 3-2 sejren over bysbørnene fra den sydlige del af Rønne, for RIK Mandskabet har ikke ligefrem været beriget med sejre i årets turnering indtil videre. A

At sejren og nederlaget i forhold til aktuel stilling og de kommende slutspil for begge klubber var uden betydning, var RIK nok lidt ligeglade med, for holdet bør alt andet lige tage den gode oplevelse med ind i det afgørende nedrykningsslutspil, hvor holdet skal op imod Nexø 2, Nyker 1 og det rutinerede RIK 3 mandskab.