3-4: Dan Dellgren

4-4: Claudi Espersen

4-5: Jesper Fosgaard

De ”sammenbragte” RIK børn var lige ved at overraske Hvidovre IF

For det til lejligheden sammenbragte hold af nuværende og tidligere RIK spillere, samt venner og arbejdskammerater, var tæt på et overaskende resultat, men et sejrsmål et lille minut før tid ødelagde ambitionen om at spille sig videre til øst finalen mod AB.

Men de fremmødte tilskuere fik trods alt et underholdende opgør at se, hvor RIK holdet fik kæmpet sig tilbage i kampen på trods af at holdet var nede med to mål, og slutteligt havde momentum til at afgøre.

RIK kom foran ved Martin Andersen, der udnyttede en fin fremlægning fra Simon Dalsgård. Kort efter fik Hvidovre dog udlignet, da anfører Claus Holm slet ikke fik fart nok på en tilbagelægning med hovedet, og keeper Thomas Elfstrøm måtte lave straffe, som Kenneth Pedersen efterfølgende fik scoret på.

Og fortrædelighederne fortsatte, da Hvidovere kunne bringe sig foran både 2-1 og 3-1 inden Martin Andersen kort før pausen umiddelbart fik bragt RIK holdet tilbage i opgøret med sin reducering til 2-3.

Opgøret så dog ud til være lukket, da udeholdet via Kenneth Rasnis bragte sit hold på 4-2, men ”holdejer” Dan Dellgren fik sit hold tilbage i kampen med en hovedstødsreducering til 3-, og sørme om ikke Claudi Espersen fik bragt balance i regnskabet til 4-4 bare 8 minutter før tid.

Det lignede forlænget spilletid, men som sagt så kunne Hvidovere et lille minut før tid lukke opgøret, da Jesper Fosgaard med sit tredje mål sikrede sejren og dermed DM semifinalebilletten.