1-0: Patrick Boiken (21)

1-1: Tobias Rønne-Nielsen (70)

2-1: Christian Kofoed (82)

Mestre blev nedlagt fredag aften.

RIKs Bornholms Brand Liga mandskab indledte dette års turnering på bedste vis, da de regerende mestre fra Midtbornholm blev sendt retur til Aakirkeby med et 2-1 nederlag i bagagen.

Selve opgøret blev et ganske lige et af slagsen, men når regnskabet skulle gøres op, så var det hjemmeholdet der trak det længste strå, hvilket set over i chancer var stort i RIKs favør. Hjemmeholdet havde således kampen igennem haft rigelig mulig for at lukke og slukke, men endte med at skulle helt frem til det 82. min. hvor den spillende træner Christian ”Niller” Kofoed havde sidste fod på et frispark fra Andreas Andersen.

Inden da….Og efter hukommelse store chancer til Valdemar Finsen, Nilas Stange, Nichlas Poulmann, Christian Kofoed og Patrick Boiken. Sidstnævnte fik i øvrigt en lovende RIK debut, og kunne ydermere notere sig en debutant scoring, da han bragte sit hold foran 1-0 efter 21 spillede minutter.

RIK var kortvarigt rystet, da udeholdets Tobias Rønne-Nielsen i det 70. minut havde bragt balance i regnskabet, da den debuterende målmand Marcus Dalsgaard tabte et indlæg i det lille felt efter et Midtbornholm hjørnespark.

Bedste hos hjemmeholdet var Nilas Stange, der kampen igennem viste mange fine prøver på sine fodboldmæssige evner. Også roser til unge Valdemar Finsen, der fik spillet sig gevaldigt op i de sidste 45. minutter.

Bornholms Brand Liga mandskabet har næste kampe søndag den 01. september kl. 11.00 hvor modstanderen er Nexø på SE – Byg Arena