1-3 Ronnie Hansen

2-3 Frederik Larsen

2-4 Nilas Stange

RIK hentede forårets første sejr tirsdag i lokalopgør.

Efter flere fine indsatser i holdets første tre kampe, lykkedes det endelig RIK at bruge disse indsatser som fundamentet til at kunne besejre Knudsker. Og igen víste holdet at når det svinger kan det spille rigtigt fin bold. Det gjorde holdet i særdelshed i kampens første 45. minutter, hvor holdet med tre scoringer fra henholdsvis Nilas Stange, Emil Jørgensen og australske Daniel Nagle, lignede et hold der var i gang med at køre Knudsker godt og grundigt rundt.

Desværre kunne holdet langt fra holde de samme takter i 2. halvleg, og det var lige før der var blevet spænding om resultatet da rutinerede Ronnie Hansen reducerede til 1-3 og senere Frederik Larsen til 2-3. Ind imellem havde Emil Jørgensen dog leveret årets afbrænder på Rønne stadion syd, da det lykkedes ham, en meter fra åbent mål, at sparke Nilas Stanges fine tværpasning "sikkert" forbi Knudsker keeper Mads Mogensens mål.

RIK gav i den periode heller ikke sig selv bedre arbejdsbetingelser, da centerspilleren Peter Kibenich blev vist vintervejen af dommer Jørgen Lund Jensen, efter førstenævnte både havde haft meningsudveklinger med sidstnævnte og Knudskers Charlie Skovgaard. Og selv efter 2-3 reduceringen og udvisningen kunne RIK havde lukket kampen, men store chancer til Mads Windal Kofoed, Nilas Stange og Casper Olsson blev brændt på det skammeligste.

Nu magede det sig alligevel for RIK, da banens bedste, RIKs Oskar Møller, i overtiden bragede et frispark på undersiden af Knudsker overliggern, og her var Nilas Stange til gengæld skarp, da han hovedstødte riposten i mål til slutresultatet 4-2, og over en hel kamp fortjent RIK sejr.

Bedst hos RIK som sagt unge Oskar Møller, der leverede en stærk indsats med energi og overblik, og sammen med en meget klogt spillende anfører Casper Olsson, flot styrede RIK spillet. Også plus i karakterbogen. til 16 årige Nicky Holm, der gjorde det flot som både offensiv- og forsvarskant

RIKs næste kamp bliver også et lokalopgør, når modstanderen hedder Viking tirsdag den 15. maj kl. 19.00 på Rønne stadion nord.