2-1: Mikkel Verlis (57)

3-1: Lukas Brunton (72)

3-2. Martin Andersen (83)

RIK fik brudt sin sejrsrække lørdag på Amager

Det blev ikke til point i lørdagens udekamp mod Fremad Amager, der slutteligt kunne hive en 3-2 sejr hjem, og dermed brød RIKs sejrsrække på fire sejre i streg.

At det nåede dertil, mente cheftræner Mathias Jensen for størsteparten var selvforskyldt: - Vi får i dag slet ikke den nødvendige kvalitet i vores indlæg samt afslutninger i feltet. Læg dertil at vi kommer slukøret ud til 2. halvleg efter at Fremad får udlignet kort før pausen. I dag er vi selv skyld i at vi taber, via fejl i begge ender af banen.

Begge mandskaber havde sin del af åbne chancer hvor hjemmeholdets Samir Abdalas havde et par forsøg på mål, sammen med Ali Al- Robai, der testede keeper Thomas Elfstrøm ved stolperoden. RIK mest åbne chancer tilfaldt Marius Finsen via skudafslutning x 2 og hovedstød, samt 100 kamps jubilaren Anton Dich med hovedstødsforsøg. Rigtigt godt for udeholdet blev det efter godt en halv times spil, hvor Mathias Ellebye fra 25- 30 meter klappede bolden i kassen og 1-0 til RIK.

Hjemmeholdet fik dog udlignet kort før pausen, hvor et indlæg (godt hjulpet på vej af den kraftige vind) sejlede henover et passivt RIK forsvar, og så skulle Mikkel Verlis bare snitte bolden for at dreje den i mål til 1-1.

Første store chance i 2. halvleg tilfaldt anfører Mads Bonde, men hans ellers kvalificerede afslutning fra kanten af Fremad feltet tog stolpen.

Mere effektive og heldige var Fremad Amager godt 5. minutter senere, hvor Mikkel Verlis kom først til indlæg fra højre, og blev den store i duellen med Nicklas Harder, og så var hjemmeholdet foran 2-1.

Bedre blev det ikke et kvarter senere. Denne gang med et Fremad indlæg fra venstre, igen passivt RIK forsvarsspil, og så kunne Lukas Brunton hovedstøde sit hold foran 3-1.

RIK pressede på for reducering, og den kom fem minutter før tid, hvor Claudi Espersen fandt en fremstormede Martin Andersen i den bagerste del af hjemmeholdets felt, og en flot reducering til 2-3. Tættere kom RIK ikke, og måtte noget slukørede tage turen retur til Bornholm pointløse.