5-3: Bjørn Jensen (65)

6-3: Chriss Jacobsen (69)

6-4: Andreas Milner (84)

Tilskuere: 119

Som i opgøret mod FC Udfordring, var RIK ved at sætte sikker føring over styr da Hvidovre blev besejret med 6-4.

Man kan beskylde RIKs Københavnsserie hold for meget, men så absolut ikke at være kedelige.

Især på hjemmebanen på Rønne Stadion nord, er der nærmest garanti for mål. Således har kampene i egen hule her i efteråret kastet et snit på fire RIK mål af sig. Når dette så er sagt så har holdet i de to sidste opgør mod Udfordringen og lørdag mod Hvidovre leveret hvad man vel bedste kan kalde ”gavmilde defensive indsatser”

Således har holdet haft svært ved at lukke opgørene, hvor holdet i begge tilfælde var sikkert foran med tre mål, og så alligevel har lukket modstanderen ind.

Opgøret mod Hvidovre startede for RIK i flot stil, da Marius Finsen med få minutter på uret overspurtede sine direkte modstandere og serverede bolden for Chriss Jacobsen der bare skulle skubbe bolden i mål.

Dette gav dog slet ikke RIK overtaget, for udover en fin Marius Finsen chance efter 7. minutter, så satte gæsterne sig på opgøret og fik også ganske fortjent udlignet efter 27. minutter, hvor Younis Abdalla kom foran hele RIK defensiven og styrede en flad frisparksbold fra anfører Philip Gunst i mål til 1-1.

Til held for RIK havde Hvidovre heller ikke helt fokus på defensiven, og kunne Claudi Espersen bare minuttet efter Hvidovre scoringen påny bringe RIK foran, og sørme om ikke Marius Finsen gjorde ham kunststykket efter minuttet efter Espersens 2-1 mål.

Herefter forsøgte Chriss Jacobsen sig to gange fra distancen med lange vip mod Mads Altschulers mål. Hvidovre keeperen var i begge tilfælde noget langt fremme i sit mål, så det var da værd at forsøge for RIK topscoreren.

RIK kørte nu på, og med Claudi Espersens scoring til 4-1 fem minutter før pausen, lignede det storsejr til RIK. Men en scoring i overtiden fra Nicolas Dyregaard gav gæsterne visse forhåbninger om at holde sig inde i kampen.

Og rigtigt ind i kampen kom gæsterne små ti minutter inde i 2. halvleg, da indskiftede Mikkel Dyregaard med et fint hovedstød gjorde det til 3-4 for udeholdet. Også her virkede RIK defensiven underlig uorganiseret.

Heldigvis havde indskiftede Bjørn Jensen bedre held med et langt lob end Chriss Jacobsen havde haft i 1. halvleg. Jensen så at keeper Altschuler igen var kommet langt ud af sit mål, og så kunne Jensen med en afslutning fra midten af banen elegant løfte bolden i mål til 5-3 for RIK.

Et kvarter senere gjorde Chriss Jacobsen så det til 6-3 fint fremspillet af Martin Andersen, men Hvidovre havde lige ”en mere i bøssen”, da Lukas Olesen tabte et indlæg og så var Andreas Milner over bolden til yderligere Hvidovre reducering små fem minutter før tid. RIK fik dog sejren hjem trods to mand i undertal efter gule kort til henholdsvis Peter Feldfoss og Martin Andersen.

Med sejren holdt RIK fast i topstriden og forsvarede sin 3. plads, forud for topopgøret næstkommende lørdag på udebane mod duksene fra Husum BK.

Bedst hos RIK var Marius Finsen og Claudi Espersen.