Kan RIK slå yderligere mønt af succesoplevelser?

Vis menu
30. aug. 2019

Efter to kampe på Bornholm, er det blevet tid til en tur over Østersøen

Med to fine sejre i bagagen (Kastrup BK og NB Bornholm) venter FB lørdag på Frederiksberg, til en kamp der sagtens kan komme til at volde RIK mandskabet problemer.

For Frederiksberg mandskabet fra Jens Jessens Vej fik i den forgangne weekend for alvor meldt sig ind i årets turnering. Det skete med en knusende sejr over naboerne fra KB (7-1). Dette efter, i holdet to første kampe, at have gået sejrsløse fra opgørene mod henholdsvis FC Græsrødderne(2-1) og Fremad Amager (2-0).

Set i lyset af begge de sidstnævnte mandskaber bestemt er dygtige KS mandskaber, så kan nederlagene vel bestemt kaldes æresfulde. Og med en omgang totalt uvidenskabelig og måske lidt søgt talgymnastik, kan teorien om en mulig udfordrene opgave for RIK underbygges. For da Kastrup besejrede KB 2-0, RIK besejrede Kastrup 5-1 og FB besejrede KB med 7-1, så ligner det på papiret, at FB og RIK kommer til at stå ret lige i opgøret.

RIK mandskabet leverede en rigtig fin indsats i opgøret mod Kastrup BK, hvor holdet med stort fokus og målrettethed gik til opgaven. Oven i blev der disket op med god omtanke og fantasi i opspil og forsvar, så indsatsen blev mere end godkendt. Kunsten bliver nu at slå yderligere mønt af succesoplevelsen, for så kan ”De Røde” godt få et positivt udbytte ud af anstrengelserne lørdag eftermiddag på Frederiksberg.

Der er kampstart lørdag den 31. august kl 15.30 i Frederiksberg Idræts Park