Mange ubekendte lørdag

Vis menu
4. sep. 2020

Sidste års Runner up bliver en hård modstander lørdag.

Efter en helt igennem skidt RIK uge, med et 6-0 nederlag til Kastrup i turneringen og et afbud i landspokalturneringen mod B.93, bliver det spændende at se om RIK kan rejse sig psykisk og ikke mindst fysisk til opgøret lørdag mod BK Skjold.

Fysisk da truppen har været temmelig ramt skadesmæssigt, og psykisk da holdet udover pokalsejren over NB Bornholm, ikke har haft så meget ”medvind på cykelstien turneringsmæssigt”, som håbet.

Nu gælder det sidste år runner up til oprykningen til Danmarksserien BK Skjold, der gæster ØBM Arena Rønne Stadion Nord lørdag. Gæsterne er efter en lidt skidt start kommet i gang med en storsejr senest over FC Græsrødderne på 5-1.

Østerbro mandskabet var kun få minutter fra at snuppe oprykning til Danmarksserien i den forgangne sæson, men et udlignende Husum mål i kampens døende sekunder, betød at oprykningen glippede.

RIK trænerteamet håber på at få rebet RIK sejlene og ikke mindst få forbedret den aktuelle skadessituation, der bestemt har sat sig præg på RIK præstationerne på banen. Holdet har således reelt set kun i pokalopgøret mod NB Bornholm vist hvilke kvaliteter holdet har, og det er sådanne kvaliteter der skal hives frem hvis det skal blive til point mod BK Skjold.

Kampen fløjtes op lørdag den 05. september kl. 15.30 ØBM Arena Rønne Stadion Nord.