2-0: Jeppe Forum Hansen (70)

3-0: Anders Hviid Petersen (76)

RIK forvaltede ikke helt momentum i topopgøret lørdag

RIK trak det korteste strå lørdag i opgøret mod BK Skjold. Set over en hel kamp kunne RIK dog være ok tilfreds med indsatsen, på en dag hvor det på dagen blåklædte RIK mandskab ikke lige havde heldet eller dygtigheden ved flere lejligheder.

I første halvleg var både Mathias Ellebye og Edonis Emini uheldige med ikke at score, efter at hjemmeholdet efter en lille halv time havde bragt sig foran på et straffespark begået af Edonis Emini.

Også i de sidste 45. minutter var der chancer til RIK. Tættest på var Mathias Ellebye, og så følte Marius Finsen tillige sig snydt i en situation i det kriminelle felt. I stedet kunne RIK så se sig slået på først en kontra, og få minutter senere på en dødbold der ikke blev clearet ordentligt.

På spørgsmålet til Mathias Jensen om manglende udnyttelse af chancerne, og det der lignede manglende årvågenhed på vigtige tidspunkter i opgøret kunne cheftræneren fortælle:

-Ja både og. På 1-0 målet giver vi en unødvendig omstilling væk og det må man bare ikke i en topkamp på udebane. Ellers har vi to rigtig store muligheder for at udligne og i en topkamp skal sådan nogle chancer bare i kassen.

-Da der er spillet 60 minutter kommer vi en mand i overtal og sidder på kampen. (Desværre måtte Mathias Ellebye udgå i forbindelse med det gule kort). Det var vores momentum, men istedet får vi selv et gult kort to minutter efter og yderligere to i resten af kampen, hvor enten så spiller med 9 eller 10 mand. Det gjorde det umuligt for os at etablere et ordentligt pres, og i stedet blev det til nogle åndssvage mål i disse undertalssituationer.

- Grundet afbud fra Chriss Jacobsen og Mads Bonde (Bortrejst), Bjørn Jensen og Claudi Espersen (Skader ), Emil Munk Jensen (Arbejde) og Peter Feldfoss, havde vi flere spillere med fra vores 2. hold, men jeg må sige at jeg synes de gjorde det godt ift. det var i en topkamp i KS.

-Desværre havde vi ikke helt heldet og kvaliteten i spillet til at få point ud af anstrengelserne. Men nu kigger fremad og glæder os til par spændende kampe lørdag for både vores KS hold (FC Udfordringen), og vores Bornholms Brand Liga mandskab (Hasle/Nyker)